31 WEKEN ZWANGER IN DUBAI & OPGEZWOLLEN VOETEN – VONNEKEBONNEKE DUBAI VLOG 2 🇦🇪

42 gedachten over “31 WEKEN ZWANGER IN DUBAI & OPGEZWOLLEN VOETEN – VONNEKEBONNEKE DUBAI VLOG 2 🇦🇪”

 1. Hou aub rekening met haar. Is inderdaad zo dat je er misselijk van wordt als de auto steeds optrekt. Ik gaf altijd over Ik had altijd een plastiek zakje in mijn tas .

 2. Vonneke…hoe gaat met jullie???
  Ik heb t gesprek met d psycholoog gevolgd….
  Wat ergggg dat j zoveel hb meegemaakt…..maar j bent tog n hele sterke meid…..tan bun….Krakti….sterkte en suc6 met alles rondom d kleine….😂😂❤❤❤❤

 3. Meid, in de garages worden auto’s schoongemaakt maar daar betaal je zeer zeker gewoon voor, weliswaar weinig maar je betaald wel. Dit is niet gratis. Ieder gebouw heet geen emaar, emaar is één van de projectontwikkelaar s in Dubai.

 4. Mij geluksgetal is ook 3😂 al vanaf dat ik nog mini mini was die groene outje staat je gruwlijk vonneke! Succes nog ff met die laatste loodjes, hoop dat je voetjes back in nl weer wat minder gezwollen zijn want is wel heeel erg man ik heb daar nog niet zo last van gehad ben nu 34 weken ..

 5. Oh zie je hélemaal vergeten je complimentjes te geven!! Girlllllll je rockt die la3baya bom bom. Je lijkt op zo een rijke vrouw uit Beiroet 💰💰💰💰

 6. Von zine. Doe aub elke avond of het moment dat je rust hebt en anders creeëren aub. Doe meteen jouw benen omhoog, kussens eronder, zorg dat jouw voeten boven je middel komen. Dit moet je echt elke dag doen zo krijg je het snelst die vocht eruit. En dit zal blijven als je ze blijft belasten door te veel te doen door de dag heen. Raadt je aan tot de bevalling, lekker de benen omhoog elke dag.❤

 7. Salaam wailikum lieve Vonne, ik ben werkzaam in de zorg & opgezewollen voeten zijn soms geen goed teken, het KAN duiden op zwangerschapsvergifitiging, dit hoeft niet zoo te zijn hoor!! Misschien heb je het al laten checken bij je verloskunidge, dan mag je mijn bericht gewoon negeren! Moge Allaah jullie verblijden met een gezond kindje & jullie leiden naar islaam 🤍🤍🤍

 8. De mooiste leukste koppel en dan binnenkort jullie prachtige kindje in shaa Allah. Jullie zijn uniek omdat jullie heerlijk jezelf zijn en vonne dit haar staat je echt onwijs mooi meest natuurlijke. Zou dit echt behouden mooi mens

 9. Je merkt hier echt aan je gezicht dat je bijna bijna gaat bevallen dus bereid je maar voor, ik herken dit van destijds bij me zelf

 10. Ik geniet echt van jou vlogs, ik ben zelf bekeert en ik vind het zo mooi om te zien als je een hoofddoek draagt 🥰 Echt prachtig hoe jij en Davino altijd samen groeien, Insha’Allah dat jullie een prachtige toekomst hebben ❤️

Reacties zijn gesloten.