70’s & 80’s Party Venray 2012Nieuw in Evenementenhal Venray; 70’s & 80’s PARTY

Op zaterdag 15 september mogen de plateauzolen, afro pruiken, broeken met wijde pijpen en schoudervullingen weer van zolder worden gehaald; het is tijd om terug te gaan naar de jaren ’70 en ’80! Inmiddels hebben de pick-up en cassetterecorder plaats gemaakt voor de cd speler, maar dat neemt niet weg dat de verschillende nummers uit ‘die Goede Oude tijd’ nog steeds de draaitafel kunnen passeren.

En dat gaan we zaterdag 15 september doen met de dj’s: DJ Henri, DJ Frans en DJ Peter B!

DJ Henri is 7 jaar lang de resident dj geweest in dè discotheek van Venray van de jaren ’70 en ’80 ; Pentagon. Ook al zijn de deuren van deze discotheek in 1989 gesloten, DJ Henri is en blijft bekend als dj van ‘Pentagon’.

Frans Herben, ook bekend als dj SxEyEs, is een allround DJ en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Zowel in Nederland als in Duitsland heeft hij vele clubs, discotheken en bars als dj bezocht. Zijn voorliefde is het entertainen van mensen op de dansvloer.

Peter Bistervels is ook één van de dj’s die bekend is van het Pentagon. Hij zal er dan ook alles aan doen om op 15 september de sfeer van toen terug te laten komen.

Henri, Frans en Peter zijn deze avond uw dj! Zij zorgen er samen voor dat het gevoel uit de tijd van onder andere de popmuziek, punk, glitterrock en disco weer terug komen.

Wacht dus niet langer en koop nu uw kaarten voor dit muziekevenement!!

Tickets zijn online te bestellen via deze webpagina of aan de receptie tijdens kantooruren. Bij de Evenementenhal Venray, De Voorde 30 Oostrum/ Venray. Tel. 031 (0) 478 519 790
*Toegang vanaf 18 jaar

Voorverkoop € 12,50 p.p.
Deurverkoop € 16,50 p.p.

Zaal open 20:30 uur
Aanvang 21:00 uur
Einde 02:00 uur

source