ADS Toiletverhuur BVBA, Toiletverhuur, Aalsthttp://toiletcabines-aalst.be/nl

Verhuur van mobiele toiletten
Willen jullie een fuif, een optreden of een ander evenement organiseren? Of zijn er plannen voor verbouwingen? Dan is een mobiele toiletcabine zo goed als onmisbaar.
ADS Toiletverhuur in Aalst is specialist in sanitaire oplossingen voor kleine en grote evenementen en voor bouwwerven. Wij besteden heel veel aandacht aan een snelle en stipte levering (altijd binnen de 24 uur), reiniging en verwijdering en dit aan een correcte prijs. Onze mobiele toiletcabines zijn multi-inzetbaar en honderd procent hygiënisch.
Het team van ADS Toiletverhuur garandeert u een full service, 7 dagen op 7: wij sluiten alles aan, reinigen ter plaatse tijdens de huurperiode, en vullen het toiletpapier regelmatig aan. Onze installaties zijn uitgerust met de nieuwste reinigingstechnieken.
Wel even vermelden dat we onderscheid maken in onze prijssetting tussen cabines voor evenementen en bouwtoiletten.
Waar we wel altijd de lat even hoog leggen is in het feit dat al onze units netjes en gereinigd worden geleverd, voorzien van papier en product. In onze prijzen zit ook een ledigingsbeurt verrekend.
Bouwtoiletten
Onze bouwtoiletten worden één keer per werkweek gereinigd en voorzien van nieuw papier en vloeistof. Prijzen zijn geldig voor de lange verhuur, dus minimaal 4 weken.
Evenementtoiletten
Deze units worden meestal geleverd voor feesten, sportmanifestaties… In onze prijs zit één ledigingsbeurt verrekend (bij ophalen). De units zijn voorzien van zeepdispenser (gevuld), papier en een handwastafel met bediening door een voetpomp.

source