Als Dit Niet Was Gefilmd Zou Niemand Het GelovenAbonneren? Klik deze link!→ https://goo.gl/CvGMua
↓ ↓ Lees Verder!↓ ↓ —

Mensen gaan pas iets geloven als ze iets zien. Als Dit Niet Was Gefilmd Zou Niemand Het Geloven is precies waarover deze video gaat. Ongelofelijke beelden die je verbaasd achter laten! Bekijk de video van begin tot eind om jezelf te overtuigen dat wat je ziet waar is!

Bekijk hier al onze video’s: https://www.youtube.com/c/detoptien

Los van het door Detoptien gemaakte materiaal, hebben wij licenties voor al het beeld- & fotomateriaal in deze video via de volgende bronnen: https://pastebin.com/KhGzMcGn

Detoptien wilt door middel van top 10 lijstjes educatie en entertainment naar Nederland brengen! We publiceren top 10, top 5, topnl en andere leuke top lijstjes. Heb jij een leuk idee voor een toplijstje? Laat het dan weten in de comments!

Abonneer zodat je geen top 10 lijst van ons mist! Vergeet niet om op het belletje te klikken want dan krijg je een notificatie zodra we een nieuwe video publiceren!

Muziek: Bensounds

source

33 gedachten over “Als Dit Niet Was Gefilmd Zou Niemand Het Geloven”

 1. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 2. BRAINTRAIN HYPNOSIS een YouTube kanaal die je laat beseffen dat je niet alleen je lichaam bent. Laat je reizen in het universum- diep slapen
  derde oog openen kortom. Opend deuren die eerst gesloten waren met;
  Reizen in het universum
  Geliefde zielen in het universum
  Suikerverslaving nu voorbij
  Openen van het derde oog
  Diepe helende slaap
  Dromen in het universum
  Stoppen met roken
  Stoppen met alcohol
  Hulp bij angstaanvallen

  Geniet van de meditatie’s en de beelden hopelijk is er iets voor u bij

  Liefs Rob Taal 🥰

 3. de stukjes video die ertussen ge-edit zijn zijn redelijk irritant , en de voice over is ook niet echt nodig , we zien zelf ook wel wat er gebeurt , plus als je de voice over zou laten bereik je een groter publiek dan alleen Nederland ….

 4. "Een stroomschot (?) van de bovenhangende stroomkabel" Wat een onzin!!! een stroomSTOOT is alleen mogelijk bij een gesloten circuit. Hij zou dus tegelijkertijd "geaard" moeten zijn geweest. Een vogel kan ook gewoon op een stroomdraad zitten, zelfs op een hoogspanningskabel!! Er gebeurt dan niets! Indien het WEL een stroomstoot van de bovenleiding zou zijn geweest, had het beestje dit 100% zeker niet overleefd!

 5. 8:30 Zo zijn de branden in California vorig jaar bewust veroorzaakt met Direct Energy Weapons. Zou dit daarvan een opname kunnen zijn? Bomen brandden en huizen bleven er midden in ongedeerd. Echt bizar.

Reacties zijn gesloten.