Because We Care Moederdagproject 2023 Stichting Amor Vitae ism SUN WEB TV I SUN WEB TV I

9 gedachten over “Because We Care Moederdagproject 2023 Stichting Amor Vitae ism SUN WEB TV I SUN WEB TV I”

  1. Petje af voor Gail en Team voor het initiatief om dit elk jaar te doen . Het begint zeker bij 1 persoon met het idee en de rest helpt mee . Gail ik wil ook heel hartelijk danken dat de beelden dit jaar wat discreet waren . Het is al heel erg dat de mensen zich bevinden in deze situatie en het is zeker niet leuk dat het zo gezien wordt door velen . Het wordt namelijk uitgezonden . Dus veel dank dat er ook wat respect getoond is . Ik vind het zo hartverscheurend voor de kinderen . Waar zijn de vaders in de meeste gevallen. Vaders moeten zeker meer hun best doen om hun kinderen te verzorgen .

  2. Petje af voor de organisatie🎉 en alle sponsor.
    Van het begin tot het eind van de video bekijken. Loop er tranen door mijn wangen…
    Als ik echt mee zou doen met het helpen zou ik mijn traan niet tegen kunnen houden.

  3. Heel erg triest: regering zorg voor goede en veilige huisvesting voor deze moeders en een uitkering voor moeders die nie in staat zijn om te werken.

  4. Mag ik t nummer van Everly Sweets, het eten ziet er verrukkelijk uit. Geweldig dit Gail en team, blijf t goede werk doen. Succes, kracht, lobi❤

Reacties zijn gesloten.