De verschillende toepassingen van LED boarding bij voetbal

[ad_1]

De opstelling weergeven, een wissel aankondigen of het bijhouden van rode en gele kaarten: zonder LED boarding is een voetbalwedstrijd niet compleet. In dit artikel bespreken we de verschillende toepassingen van LED borden bij voetbal en waarom deze manier van informatievoorziening ook nog eens een goede investering is voor clubs.

  1. Help voetbalfans op weg middels LED boarding

Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd is een informatiebord onmisbaar. Zo kun je LED boarding bij voetbal inzetten om belangrijke informatie over een stadion of club te verspreiden, bijvoorbeeld over de locatie van toiletten, eetgelegenheden en EHBO posten. Middels LED boarding kun je fans ook wijzen op regels die gelden in en rondom het stadion: zo kun je fans direct herinneren aan de recent ingevoerde regel van de KNVB, waarbij het gooien van spullen op het veld wordt bestraft met een gestaakte wedstrijd en een stadionverbod.

  1. Gebruik LED boarding bij voetbal om belangrijke informatie te delen

LED boarding bij voetbal wordt vaak gebruikt om relevante informatie over de wedstrijd te tonen. Voor de wedstrijd gaat het dan bijvoorbeeld om de opstelling van beide teams, de kleuren van de shirts waarin gespeeld gaat worden en de huidige positie van beide teams in de competitie. Tijdens de wedstrijd wordt een LED display bij voetbal nog belangrijker. Dan worden bij kleine LED displays de huidige score en de speeltijd vertoond, maar bij grotere LED boarding is nog veel meer mogelijk. Denk aan het laten zien van toegevoegde blessuretijd, het aantal schoten op doel, hoekschoppen en het percentage balbezit, namen van doelpuntenmakers en zelfs gele of rode kaarten die zijn uitgedeeld. Een LED display van groot formaat wordt doorgaans ook gebruikt om doelpunten en overtredingen in (vertraagde) herhaling te laten zien.

  1. Laat fans meegenieten van andere wedstrijden middels LED boarding voetbal

Soms zijn wedstrijden beslissend voor de eindstand van de competitie. Het is dan goed mogelijk dat er twee belangrijke wedstrijden tegelijk worden gespeeld. Afhankelijk van welke partij er scoort, kan de winnaar van de competitie zo maar ineens veranderen. Het is dan belangrijk dat niet alleen de spelers op het veld op de hoogte zijn van de stand bij de andere wedstrijd, maar het publiek leeft natuurlijk ook mee. In dergelijke gevallen worden belangrijke ontwikkelingen vaak gedeeld op LED boarding bij voetbal, omdat deze informatie snel aangepast kan worden en verder niet afleidt van de wedstrijd die gespeeld wordt.

  1. LED boarding bij voetbal: voor sponsoring en advertenties

Wie denkt aan de LED boarding bij voetbal heeft waarschijnlijk vooral één ding in gedachten: reclame! Voetbalclubs en stadions gebruiken LED boarding bij voetbal als een investering om meer sponsoren en adverteerders over te halen om zich aan de club te binden. Het is voor hen zeer interessant om op de LED boarding voor bij te komen: binnen een paar seconden bereik je namelijk duizenden prospects en dankzij de constante herhaling blijft een merknaam ook beter bij het publiek hangen.

Voor een club of stadion is het natuurlijk weer heel gemakkelijk om de content op het display naar wens af te stemmen. Door af te wisselen tussen belangrijke informatie rondom de wedstrijd en gesponsorde content zal iedere (reclame)boodschap opvallen. Zo kan iedere club een extra centje bijverdienen.

[ad_2]

https://www.trending.nl/zakelijk/de-verschillende-toepassingen-van-led-boarding-bij-voetbal/