Deze 5 thrillers zijn perfect voor een zenuwslopend weekend

[ad_1]

Als je even geen zin hebt om de deur uit te gaan dit weekend, dan is een avondje thrillers voor de televisie een perfect stukje vermaak. Het aanbod aan films is gigantisch, dus wat ga je kijken? Wordt het een komedie? Of een horrorfilm? Wij hebben een aantal spannende films bij elkaar gezocht waarvan je vanavond zeker op het puntje van je stoel gaat zitten. Pak er vast een bak popcorn bij en zet Netflix vast aan, want deze films zijn zeker de moeite waard. 

The visit

Deze thriller gaat over een duister echtpaar die er vreemde trekjes op nahouden. Als Becca en Tyler gaan logeren bij hun grootouders dan komen ze snel tot de ontdekking dat er s’nachts vreemde dingen gebeuren. Ze kunnen niet zomaar weg, want ze zijn door hun moeder op de trein gezet, waarna grootvader ze naar een afgelegen stuk platteland heeft gereden. Als ze achter hun gruwelijke geheim komen, zitten Becca en Tyler als ratten in de val. (Pathé Thuis, Google Play).

Bekijk ook:

Stephen King’s The Boogeyman heeft een ijzingwekkende trailer

Shutter Island

Deze film is zeer mysterieus en zenuwslopend. Politieagent Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) vertrekt naar een afgelegen eiland waar een psychiatrische instelling is gevestigd. Er zijn twee patiënten verdwenen, en hij moet de zaak onderzoeken. Het vermoeden bestaat dat ze zich op het eiland hebben verstopt, maar Teddy komt in een web van misleiding en intriges terecht. (SkyShowtime).

American Assassin

Deze keiharde actiethriller speelt zich af op Ibiza. Na een terroristische aanslag komt Katrina Harper om het leven. Haar vriend, Mitch Rapp, weet de dader te traceren, en wil wraak. Door zijn gedreven zoektocht krijgt de CIA interesse in hem, en besluit hem te rekruteren voor een missie. Wat volgt is een zenuwslopend avontuur waarbij de actie van je scherm spat. (HBO Max, Prime Video, Videoland)

Law Abiding Citizen is een van de beste thrillers

In deze thriller schittert Gerald Butler als Clyde Shelton, een man die wraak op de moordenaar van zijn vrouw en kind neemt. Hij ontvoert de dader en martelt hem. Na zijn dood heeft Shelton het gemunt op de rechters die de man hebben vrijgelaten. De ene na de andere aanslag volgt, zelfs als Shelton in de cel zit. Deze film blijft spannend tot de laatste seconde. (Netflix)

Bekijk ook:

Deze drie griezelige films op Netflix houden je het hele weekend wakker

Don’t Breathe

Een paar kruimeldieven hebben een tip gekregen dat een oude blinde man een hoop geld in huis zou hebben. Ze zien hem als een makkelijke prooi en besluiten in te breken in zijn huis. Als ze binnen zijn komen ze erachter dan de blinde Vietnam-veteraan verre van hulpeloos is, en nog gevaarlijker is dan verwacht. De hond in dit verhaal maakt het plaatje af. Deze film laat jou naar adem snakken. (Netflix, Pathé Thuis)

[ad_2]

https://www.trending.nl/film-televisie/5-thrillers-weekend/