Dit is het reusachtige vermogen van ‘The Dutch Giant’ Olivier Richters

[ad_1]

We zien vaker jongens die vroeger lang, slungelig, en onzeker waren, later uitgroeien tot reuzen waar je bang van wordt. Olivier Richters is zo’n reus. De bodybuilder is met zijn 2.18 en minimaal een meter breed een man waar je niet omheen kan. Door zijn fysieke gestalte en zijn ondernemersgeest is ‘The Dutch Giant’ inmiddels zeer succesvol en schatrijk. We pakten een ladder om een kijkje te kunnen nemen in de portemonnee van zijn achterzak.

The Dutch Giant is innemend en ondernemend

Ondanks zijn afschrikwekkende postuur is Olivier Richters een innemende en bescheiden man, die niet te koop loopt met zijn geld en zijn succes. Hij werd in 1989 geboren in Hilversum, en was op 17-jarige leeftijd een slungelige en magere jongen van ruim 2 meter. Hij besloot in 2007 om te gaan fitnessen zodat zijn zelfvertrouwen een flinke boost zou krijgen. Dat was de stap die de koers van zijn leven zou veranderen.

Toen fitnessen hem niet meer genoeg uitdaagde stapte Richters over op bodybuilding, en groeide in de jaren die volgden uit tot een reus van 2,18 meter met een gewicht (spiermassa) van 155 kilo. Van dat magere jongetje is niets meer over, Olivier Richters weet alle ogen op zich te richten, inclusief dat van filmproducers. Zijn ambities als acteur werden al snel werkelijkheid. Hij speelde onder andere in de film Black Widow.

Bekijk ook:

Dit is het reusachtige vermogen van ‘The Dutch Giant’ Olivier Richters

Vermogen Olivier Richters

Olivier zit niet stil, dat is ook niets voor hem. Hij heeft een filmcarrière en heeft sinds 2013 een goedlopend bedrijf dat de naam MuscleMeat draagt. Het online-bedrijf levert vleesproducten, en is op het moment van schrijven zeer winstgevend. Daarnaast heeft Richters ook een eigen kledinglijn. Vooral de omzet van het vleesbedrijf (het is een bedrijf dat sporters voorziet van eten met eerlijke en pure ingrediënten) is de reden dat Olivier er warmpjes bij zit.

Het bedrijf draaide vorig jaar een omzet van maar liefst 8 miljoen euro, en ze verwachten dit jaar met nog groenere cijfers af te sluiten. Het geld is lekker, maar we zullen Olivier Richters niet zien patsen met zijn geld. Hij doet gewoon wat hij het liefste doet, acteren, trainen en ondernemen. Deze sympathieke bodybuilder is lekker normaal gebleven, ondanks het feit dat hij sinds hij in 2007 is begonnen met trainen ongelofelijk veel heeft gepresteerd.

[ad_2]

https://www.trending.nl/entertainment/vermogen-olivier-richters/