Dit zijn de populairste Bitcoin brokers van dit moment

[ad_1]

De meeste crypto exchanges werken eigenlijk als een Bitcoin broker. Zij beschikken over een online wisselkantoor voor het omwisselen van euro’s voor crypto munten zoals Bitcoin. Gebruikers krijgen een rekening, en die geeft dan toegang tot het handelsplatform met een crypto wallet voor het opslaan van de activa. Dit soort handelsplatformen zijn heel makkelijk te gebruiken, maar niet geschikt voor de professionele cryptohandelaar. Je kunt LiteBit zien als een goed voorbeeld van een Nederlandse broker met een nette handelsplatform en handelsbeurs. Bitvavo is een volwaardige handelsbeurs en kan ook goedkoop haar diensten aanbieden. Andere dienstverleners zijn in principe doorverkopers en gebruiken een hogere handelscommissie. Een aantal populaire Bitcoin brokers hebben we in dit artikel onder de loep genomen, zodat je alvast een idee hebt wat je van die brokers kunt verwachten.

Bitvavo

Ben je op zoek naar de beste Bitcoin broker van Nederland, dan ben je bij het inmiddels zeer bekende Bitvavo aan het juiste adres. Deze Bitcoin broker scoort op alle vlakken goed. Denk aan aspecten zoals handelskosten, aanbod en veiligheid. Bitvavo is ook de goedkoopste Bitcoin broker om crypto’s te verhandelen. Je betaalt slechts 0.25% aan handelskosten. Zo kun je je rendement maximaliseren en beperk je onnodige handelskosten. Daarnaast biedt Bitvavo een leuke welkomstbonus aan ter grootte van 1.000 euro, waarmee je gratis crypto’s kunt verhandelen.

Finst

Finst is een nieuwe crypto exchange in Nederland en is opgericht door oud-werknemers van DEGIRO. DEGIRO is een van de meest populaire brokers op de aandelenmarkt van dit moment. Deze crypto exchange is opgericht in Amsterdam en kan dus gezien worden als een echte authentieke Nederlandse crypto broker. Voordeel van Finst is dat ze hele lage handelskosten hanteren, zelfs nog lager dan Bitvavo. Bij Finst zijn de transactiekosten namelijk maar 0.15% per transactie. Dit maakt Finst de goedkoopste crypto broker van dit moment. Daarnaast heeft Finst een officiële registratie bij de DNB, betaal je geen extra bewaarkosten of spreads, en worden assets en tegoeden van klanten nooit uitgeleend. De Finst app is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk om te bedienen.

Mudrex

Mudrex heeft lang op zich laten wachten, maar is nu ook eindelijk in Nederland te gebruiken. Voor beginnende crypto handelaren is dit goed nieuws, want dit is een van de makkelijkste manieren om crypto’s te verhandelen. Veel nieuwe crypto handelaren hebben problemen, dat zij niet weten waar zij precies in moeten investeren. Bitcoin, of toch een cryptomunt met een lagere koerswaarde? Met crypto broker Mudrex heb je dit probleem niet. Zij maken gebruik van Coin Set. Dit is een mandje met diverse soorten crypto munten in een bepaalde cryptomarkt. Je hebt een apart mandje dat zich focust op bijvoorbeeld de gaming markt, of een mandje met coins van de Metaverse.

Binance

Ben je al een tijdje bezig met crypto valuta, dan zal Binance je bekend in de oren klinken. Binance is een crypto exchange en een van de betere crypto brokers van dit moment. Binance is een van hardst groeiende crypto exchanges ter wereld. Deze groei komt doordat ze slim gebruik maken van een partnerprogramma. Maak je een account aan bij Binance, dan kun je vrienden aandragen, en daarvoor een leuke commissie krijgen. Deze crypto broker heeft lage transactiekosten en een heel groot aanbod aan cryptomunten. Daarnaast is het platform snel, solide en krachtig. Per seconde kan het handelsplatform minimaal 1.4 miljoen transacties verwerken. Geen enkele crypto exchange is sneller dan Binance.

BLOX

Als je vaak naar wedstrijden van Ajax kijkt, dan zul je BLOX vast wel kennen. Sinds 2022 heeft BLOX namelijk een samenwerking met de bekendste voetbalclub uit Nederland. Ook zie je BLOX vaak op YouTube, radio en televisie. BLOX is speciaal geschikt voor beginnende crypto en Bitcoin handelaren. Je kunt op een hele eenvoudige wijze crypto’s en bitcoins verhandelen. De focus ligt helemaal op simpelheid en eenvoud. Dat betekent geen hele uitgebreide moeilijk trading views, maar een eenvoudige verkoop en koop button. Je kunt bij BLOX al investeren in crypto’s vanaf 1 euro. Dat is natuurlijk heel interessant voor beginnende crypto handelaren, zoals bijvoorbeeld twintigers die willen starten met beleggen en investeren. Ben je een startende crypto handelaar, dan is BLOX zeker interessant om te proberen.

Dit zijn de populairste Bitcoin brokers van dit moment 16

Andere interessante en populaire crypto brokers

Uiteraard zijn er genoeg andere goede crypto brokers te vinden in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Coinmerce. Een van de goedkopere Bitcoin brokers met eigen wallets en een online handelsomgeving. Of wat te denken van Bitcoin Meester, met wallets en een online handelsomgeving. Bitonic heb je verder ook nog, en kan worden gezien als een goede klassieke hardcore Bitcoin broker. Echter heeft deze broker geen wallets en handelsomgeving. De aanbieder Satos heeft daarentegen wel crypto en bitcoin wallets ter beschikking staan. En Litebit, Bux Crypto en Anycoin Direct hebben zowel een handelsomgeving als wallets voor bitcoins en andere crypto valuta.

[ad_2]

https://www.trending.nl/tech/dit-zijn-de-populairste-bitcoin-brokers-van-dit-moment/