Een Beetje Respect Is Best Op Z’n Plaats!!Een Beetje Respect Is Best Op Z’n Plaats!!

🔶DoopieCash Summer Event 2023 !
Haal NU je tickets voor je te laat bent !!
https://doopiecash.nl/community-event

🔶Bitvavo Mei Actie !

https://landing.bitvavo.com/affiliate/doopiecash10

Open nu een account bij de grootste exchange van Nederland via DoopieCash en na succesvolle verificatie ontvang je een welkomstbonus van €10.

Bestaande leden die al een account hebben via DoopieCash en minimaal €200 aan volume verhandelen in de maand mei maken tevens kans op:
€250 Bitcoin.
€100 Ethereum.
2x Ticket Naar Het DoopieCash Event 2023.
Laat hiervoor een reactie achter onder deze livestream!

Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopen
🔶Bitvavo: https://account.bitvavo.com/create?a=Doopiecash

Maximaal profiteren van de markt door optimaal alle kansen te benutten zoals long, short en het toepassen van leverage?
🔶https://partner.bybit.com/b/DoopieCash2022
___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

Check Hier Onze Trading Leerprogramma’s :
🔶https://www.doopiecash.nl/support-links
🔶(Gratis) Cursus / Leerprogramma: https://www.doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Social Media: Youtube: https://www.youtube.com/doopiecash​
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord: https://discord.gg/2fdbVxG
🔶 Facebook: https://www.facebook.com/doopiecash

___________________________________________________________________

0:00 Start
17:02 Nieuwsrondje
19:38 Aandelen overzicht
20:12 Crypto overzicht
23:33 Pepe
26:26 Bitcoin/BTC
36:41 The Cigna group/CI
39:22 Air BNB Inc/ABNB
42:43 Shopify Inc/SHOP
45:28 PostNL/PNL
48:08 Banco Santander/SAN
55:19 BitDAO/BIT
59:04 Solana/SOL
1:07:13 Ethereum/ETH
1:12:40 Laterss!!

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#traden #bitcoin #banken

source

22 gedachten over “Een Beetje Respect Is Best Op Z’n Plaats!!”

 1. vragen voor QA aandelen:
  1. plaatsen jullie altijd na het vullen van een Entry gelijk de tp’s t.o.v. de betreffende entry?
  2. Hoeveel tp’s plaatsen jullie (gemiddeld) per entry?
  3. Laten jullie ook een percentage lopen en hoe behoud je overzicht wanneer dan wat te sluiten?
  Thanks gasten. Ben benieuwd 🙏💪🏻

 2. Vraag voor de Q&A hoe kan je nou goed een spot trade managen? Dat je weet wanneer je instapt en op welke levels je winst pakt en dan op welke punten je weer instapt met die winst? Houden jullie dat ook bij net als bij het orderdagboek?

 3. Q&A ik zie wel vaker een trade die nog moet ontwikkelen en je dus het liefst in prijs trade, maar vaak zit het werk me dan tegen, dat ik weer daarmee bezig moet zijn ipv de koers in de gaten houden. En dan ben ik weer te laat. Stoppen met werken helaas nog geen optie 🙂
  Zouden jullie de trade dan evengoed al zetten? Of wil ik dan iets wat niet reëel is?

 4. Weer een top streak jammer dat ik hem niet live kon kijken. Maar ik ben blij dat we hem terug kunnen kijken! Jullie combineren hele nuttige info elke video/livestream weer altijd kan je wat leren! Ik wil jullie bedankten voor de afgelopen jaren en de mooie jaren die hopelijk nog gaan komen!❤

 5. Q&A: Ik doe deze spotserie om mijn BTC positie te vergroten. Ik heb nu spot order klaar staan maar stel nou dat de prijs daar niet komt en omhoog knalt en hierna een kleine terugtest maakt waardoor mijn spotorders alsnog niet gevuld worden. Wat moet ik dan doen met die ongevulde spotorders? Laten staan en hopen dat die BTC nog een keer flink daalt of orders weghalen en hoger plaatsen waardoor je dus eigenlijk je ‘verlies’ neemt?
  Alvast bedankt!

 6. Mannen, jullie hadden het in deze stream als ik het goed heb over iemand die jaarcijfers en dergelijke kon interpreteren. Misschien kunnen jullie Hendrik Oude Nijhuis een keer uitnodigen voor de zaterdag live? Recentelijk heb ik me ingeschreven op de nieuwsbrief van zijn bedrijf en hij en zijn collega's worden mede geïnspireerd door magnaten als Warren Buffet die weinig van TA moeten weten en juist kijken naar de cijfers, zoals de boekwaarde versus marktwaarde. Misschien een leuk idee.

 7. Hi Berry, ik heb een vraag voor de Q&A

  hoe kan je blijven spot traden op Bitvavo in een bearmarkt zonder onder water te komen staan? Bedoel bij Bitvavo kan je geen stoploss gebruiken. Want hoe doen jullie het als een order wordt gevuld, maar je TP nooit wordt gehit en de koers vervolgens verder zakt

 8. Banco Santander
  Daar zou ik voorzichtig mee zijn want dat is een bank die op omvallen staat.
  Doe goed onderzoek en kijk de filmpjes van Arno Wellens.

 9. Echt super om te zien dat Chris die chart van Pepe bovenhaalt en ik INSTANT die short ook zie die Chris dan 1 minuut later toont!
  Ik heb het van de goeie geleerd! 🤩

 10. Q/A spot serie: In het begin deden jullie per entry een 50% en 25% TP. Ik doe dit vanaf het begin en het werkt goed. Jullie zijn daar vanaf gestapt want het zou te moeilijk zijn. Maar ik ben nu de draad kwijt wat jullie nu dan wel doen. Eigenlijk hoef ik de serie niet meer te kijken, het is simpel, het is nu gewoon een duidelijke strategie uitvoeren. Het zou voor mij wel weer interessant zijn als jullie komen met nieuwe tips, tricks, do's en dont's. Misschien ook de toepasselijkheid van de spot serie bespreken op aandelen?

  Verder top serie waar ik veel van geleerd heb en iets wat je voor de rest van je leven kan blijven doen, zo waardevol! Echt bedankt.

 11. Top dat jullie na de 2minuten stilte pas begonnen mannen !

  Misschien als vraag voor de Q&A video als jullie die gaan doen:
  Wanneer nemen jullie een trade in prijs, en wanneer zetten jullie hem er van te voren in? met een live voorbeeld.

  Leuke stream weer bedankt mannen

 12. vraag voor de Q & A. Heb 1000 euro op spottrade account maar kom steeds maar met een klein deel in positie. Daar neem ik tps op, dus deel wordt ook nog steeds kleiner. Mijn andere entrys worden dan tijdlang niet geraakt en er gebeurt dan dus niets. Is het dan geduld hebben of toch sneller naar de prijs bewegen? En hoe maak je die keus dan?

Reacties zijn gesloten.