een moderne manier om je huis te beveiligen

[ad_1]

Er zijn allerlei verschillende manieren om jouw woonruimte te beveiligen. Heb je al eens gehoord van een vingerscan aan de deur? Je plaatst je vinger op de scan en het slot wordt direct voor je ontgrendeld. Dit is ideaal als je vaak je sleutel kwijt bent of als je op zoek bent naar een extra manier om je woning te kunnen beveiligen. Wil je meer weten over de Fingerprint Smart Lock van Welock? Wij hebben het product getest en dit zijn onze bevindingen.

Wat is de Fingerprint van Welock precies?

De Welock Fingerprint Smart Lock is een systeem waarmee je via je vingerafdruk de deur kunt openen. Het apparaat zorgt ervoor dat de deur binnen 0.3 seconden wordt geopend. Daarnaast kun je via een app op je telefoon de deur ontgrendelen vanaf een afstand. Stel dat er een familielid voor de deur staat, op een eenvoudige manier open je de deur door middel van de bijbehorende applicatie. Ook kun je de deur openen met de zogeheten RFID card. Je plaatst deze kaart op de scanner en de deur wordt geopend.

De Fingerprint Smart Lock is, zoals de naam al zegt, een intelligent apparaat. Het systeem kan namelijk wel 100 verschillende vingerafdrukken onthouden. Natuurlijk bepaal jij zelf wie er toegang heeft tot jouw woning. Dit kun je dan ook eenvoudig terugvinden in de app. Om iemand toegang te geven tot de woning, zullen zij zichzelf moeten registreren met hun vingerafdruk. Het apparaat onthoudt deze vingerafdruk en vervolgens hebben zij toegang. Als beheerder kun je dit uiteraard ook weer intrekken. Jij bepaalt immers wie er in jouw woning komt en wie niet.

Welock Fingerprint Smart Lock review: een moderne manier om je huis te beveiligen 14

Wat zijn de voordelen van de Fingerprint?

Gebruikmaken van de Welock Fingerprint Smart lock brengt veel voordelen met zich mee. Wil je weten welke voordelen dit zijn? We zullen ze voor je op een rij zetten.

  • De Fingerprint heeft een lange levensduur van de accu
  • Batterij vervangen gaat zeer eenvoudig
  • Kan makkelijk worden geïnstalleerd
  • De Fingerprint leest de vingerprint snel af
  • Eenvoudig in gebruik te nemen
  • De Fingerprint is waterproef

Welock Fingerprint Smart Lock review: een moderne manier om je huis te beveiligen 15

Voor wie is de Fingerprint Smart Lock geschikt?

Uiteraard is de Fingerprint Smart Lock geschikt voor iedereen die zijn of haar woning op een slimme en moderne manier wilt beveiligen. Daarnaast zijn er nog een aantal situaties waarin het handig kan zijn om over dit unieke apparaat te beschikken.

Voor iedereen die zijn of haar sleutel vaak verliest

Ben jij iemand die zich regelmatig afvraagt waar je de huissleutel nu weer hebt verstopt? Of ben je de huissleutel al meermaals verloren op straat? Met de Fingerprint van Welock hoef je hier niet meer over na te denken. Met jouw unieke vingerafdruk ontgrendel je het slot, zonder ook maar één sleutel hiervoor te gebruiken.

Voor iedereen die vaak familie of vrienden over de vloer heeft

Komen er vaak mensen bij jou op bezoek? Als je even niet thuis bent en er staat een bekende voor de deur, dan kun je het slot ontgrendelen via de app. Ook kunnen de mensen die jij vertrouwt hun vingerafdruk laten registreren door het apparaat. Op deze manier kunnen zij naar binnen als jij even niet thuis bent.

Voor iedereen die in een appartement of kleine ruimte woont

Heb je maar één deur? Dan is de Fingerprint Smart Lock perfect voor je. Je hoeft geen rekening te houden met het beveiligen van andere deuren en plaatst het apparaat alleen bij de voordeur. Dit betekent niet dat het apparaat niet geschikt is voor een huis met meerdere toegangen naar buiten toe. In principe kun je de Fingerprint Smart Lock voor ieder huis gebruiken.

Installatie Welock Fingerprint

Wij hebben de Fingerprint Welock uitgebreid mogen testen en zodra je de verpakking opent merk je direct dat dit een solide en fijn afgewerkt product is. Het slot voelt en werkt als een echt kwaliteitsproduct waar je met een gerust gevoel de deur mee uit gaat. De Welock Fingerprint is in de praktijk binnen een handomdraai geïnstalleerd in de deur dankzij de duidelijke handleiding. Het is handig dat je makkelijk van binnenuit je deur op slot zet en van het slot haalt. Zodra het slot erin zit is het een kwestie van de vingerafdrukken toevoegen van de gezinsleden en eventueel de app op je telefoon installeren voor extra functionaliteiten.

Het slot is beschikbaar in de onderstaande 2 varianten:

  • Touch41 van €189.00 voor €139.00 (geschikt voor een dikte van de deur van 5-10 cm / midden sleutelgat tot zijkant deur meer dan 4 cm)
  • Touch 41 mini van €249.00 voor €199.00 (geschikt voor een dikte van de deur van 3-7 cm / midden sleutelgat tot zijkant deur minder dan 4 cm)

Wil jij makkelijk de deur openen en op slot doen zonder sleutels? Dan ben je met de Welock fingerprint als coole snufje weer helemaal met de tijd. De Welock Fingerprint bestel je op Welock.com.

Bestel de smartlock met €50 korting via kortingscode: TDNL50

Welock Fingerprint Smart Lock review: een moderne manier om je huis te beveiligen 16

Welock Fingerprint Smart Lock review: een moderne manier om je huis te beveiligen 17

Welock Fingerprint Smart Lock review: een moderne manier om je huis te beveiligen 18

[ad_2]

https://www.trending.nl/living/welock-fingerprint-smart-lock-review/