FeestMee, Gala en Bruiloft Feest, Trouwvervoer te Schijndel, Boxtel, Den BoschFeestMee.com Partyverhuur te Schijndel, Boxtel en Den Bosch. Voor uw Gala en Bruiloft Feest, Trouwvervoer, Volkswagen T1 spijlbus, Tuk Tuk, Party Jukebox, Party Bus.

FEESTMEE PARTY VERHUUR: Wij verhuren een uitgebreid assortiment aan producten voor uw feesten en partijen, hieronder ziet u een lijst. Mail of bel voor meer informatie over de producten, mogelijkheden en bestellen.

DRIVE IN SHOWS: Op zoek naar de gezelligste Brabantse Drive In Show met professionele uitstraling en eigen apparatuur tot +/- 200 personen?

FeestMee.com!

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring in het verzorgen van bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten etc. van groot tot klein! Wij hanteren duidelijke tarieven: we hebben een compacte ‘show’ voor bij u in de huiskamer en een uitgebreide show voor in de zaal of tent.

Goed geluid, de juiste discoverlichting en een uitgebreide muziekcollectie en -kennis en reiskosten zijn allemaal inbegrepen om er een gezellig feest van te maken. Wij houden rekening met uw wensen; volume en muziek worden net zoals de invulling van het feest in overleg afgestemd. En uiteraard draaien wij voor het publiek, dus verzoekjes vormen de basis voor een geslaagde avond!

FeestMee.com Partyverhuur te Schijndel, Boxtel en Den Bosch. Voor uw Gala en Bruiloft Feest, Trouwvervoer, Volkswagen T1 spijlbus, Tuk Tuk, Party Jukebox, Party Bus.

Bent u opzoek naar trouwvervoer zoals een TukTuk of een Volkswagen T1? Of wilt u een Jukebox huren? Neem contact met ons op! Tel. 06 121 867 95

source