HAALAND SCOORT ER HELEMAAL OP LOS! 🎯😱| Man City vs Leipzig | Champions League 2022/23 | SamenvattingGoals en highlights van Manchester City FC – RB Leipzig gespeeld in de Champions League op 14/03/2023. Bekijk alle doelpunten en andere hoogtepunten in de samenvatting van deze kwartfinale.
⇨ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s ⇨ https://on.ziggo.nl/Abonneer

De UEFA Champions League is het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa. Het toernooi wordt georganiseerd door de Europese voetbalbond UEFA.

Kan Real Madrid dit jaar de Champions League prolongeren? Hoe vergaat het Barcelona dit jaar met o.a. de nieuwe spelers Lewandowski, Raphinha en Koundé? Lukt het Ajax dit jaar wederom om te overwinteren in de Champions League? En wat te denken van Bayern München dat opnieuw een gooi zal willen doen naar de titel met aanwinsten Mané, Mazaraoui en Nederlanders De ligt en Gravenberch?

Kortom, de Champions League is dit seizoen spannender dan ooit! Volg het ook dit jaar weer allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨ https://bit.ly/3xcwJGb

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter | http://bit.ly/TwitterZiggo
⇨ Facebook | http://bit.ly/FacebookZiggo
⇨ Instagram | http://bit.ly/InstagramZiggo

#ManCity #RBLeipzig #ChampionsLeague #Uefa #ZiggoSport

source

48 gedachten over “HAALAND SCOORT ER HELEMAAL OP LOS! 🎯😱| Man City vs Leipzig | Champions League 2022/23 | Samenvatting”

  1. haalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaalandhaaland !!!!! de best speler die er is

  2. goed❤❤❤❤❤❤❤❤❤😂😂😂😂😢😢😢😢😢😅😅😅😊😊😊😮😮😝🤑😶😑🤫😷😐🤫😐😐🤫💩💩💩💩💩💩💩💩🇧🇪⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

  3. Wat te denken over Mr Guardiola die Haaland even de 57ste minuut eruit haalt zodat record van Messi niet word verbroken 🤨

  4. Ik heb Blaswich het bij Heracles nooit zo goed zien doen zeg! 7 tegen maar wel 4 rebounds, 1 (idiote) penalty, een schot van Gundogan (in de hoek die door twee verdedigers gedekt werd) en geweldig schot in de kruising die geen keeper heeft.

  5. Bij elk moment waar enige vorm van twijfel zit wordt een topclub met veel geld in het zadel geholpen. Hoe kun je hier nu een strafschop voor geven? Het moment dat Ederson rood moet krijgen zie je niet eens in deze samenvatting…

  6. Haaland is echt een topspeler, maar ik vond het niet eerlijk dat hij werd gewisseld Pep wilde dat haaland niet Messi zijn record verbrak

  7. Guardiola blijft toch ook een rare snuiter, wilt die Haaland niet dat record gunnen. Of hij wist niets ervan af , maar dat lijkt me sterk.

Reacties zijn gesloten.