Halfjaaroverzicht EREDIVISIE 2021/’22 | Alle hoogte- en dieptepuntenBekijk de hoogte- en dieptepunten van de Eredivisie 2021/’22 in dit halfjaaroverzicht. Want we hebben de mooiste momenten uit wedstrijden van onder andere PSV, Ajax, Feyenoord, Vitesse & AZ voor je op een rij gezet! Abonneer: https://bit.ly/ESPNSubscribe


0:00 – Halfjaaroverzicht EREDIVISIE 2021/’22
0:23 – Augustus 2021
8:50 – September 2021
30:39 – Oktober 2021
37:08 – November 2021
50:02 – December 2021

Meer zien van ESPN Nederland:
Website: https://www.espn.nl/
Instagram: http://www.instagram.com/espnnl
Facebook: http://www.facebook.com/espnnl
Twitter: http://www.twitter.com/espnnl
TikTok: https://www.tiktok.com/@espnnl

Nog meer zien van het ESPN Nederland YouTube kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:

Eredivisie 2022/2023 | ESPN NL
https://bit.ly/Eredivisie22-23
Voor alle content over het nieuwe Eredivisie seizoen 2022/2023 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Wordt Ajax dit seizoen weer kampioen samen met de nieuwe trainer Alfred Schreuder? Of pakt Ruud van Nistelrooij in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer de landstitel met PSV? En wat gaat Feyenoord dit seizoen doen? Dit seizoen zijn FC Emmen, Excelsior en FC Volendam nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van eredivisieclubs uit het eredivisieseizoen 22/23. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!

Ontdek de Eredivisie | ESPN NL
https://bit.ly/OntdekDeEredivisie
Ontdek de Eredivisie is een serie waarin Sjoerd Mossou de mooiste voetbalplekken van Nederland bezoekt voor ESPN. Meer te weten komen over de historie van Ajax? Of weten hoe de roots van Feyenoord, PSV en FC Twente eruit zien? Sjoerd Mossou gaat 20 voetbalclubs van Nederland af om de rijke historie te ontdekken. Wil jij meer te weten komen over jouw favoriete voetbalclub of juist van de aartsrivaal? Kijk dan in de afspeellijst van Ontdek de Eredivisie!

Welkom op het YouTube-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hét sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League voetbal, Conference League voetbal en alles over het meest actuele transfernieuws zoals de komst van Javairô Dilrosun, Steven Bergwijn en Guus Til. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op het ESPN Nederland YouTube kanaal.

Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!

#ESPN #ESPNNL #EREDIVISIE

source

40 gedachten over “Halfjaaroverzicht EREDIVISIE 2021/’22 | Alle hoogte- en dieptepunten”

  1. Espnajax bij de klassieker hadden jullie ook echt wel de 3 100% penalty's mogen benoemen die de volgens Amsterdamse regels niet toe kenden en die penalty van ajax werd voor het zelfde wel gegeven

  2. Ik ben twente fan ga hier geen over geven alleen is het wel jammer voor de andere clubs, maar zo zit dat gewoon nou die gasten waren druk om dit helemaal klaar te maken dus goed gedaan espn!

  3. Het was leuk geweest om ook de seizoenshelft van Vitesse of bijvoorbeeld Cambuur te laten zien, beide mooie uitslagen behaald en hebben een leuk seizoen. Niet alleen laten figuren in highlights van de topclubs👌

  4. PSV is always falling on 4 paws. They lost 0-4 and 0-5 against Feyenoord and Ajax and they are still on top. They always grab 3 points in last minutes like against Go Ahead or NEC. As a Feyenoord fan i'm mad about it. Luckiest bastards ever.

  5. Ik begrijp dat Johnny Jansen teleurgesteld is , maar een scheids telt ong. als een cornervlag of doelpaal . Kan dus niks veranderen als een bal via hem de goal in gaat zelfs . Laat staan als de bal bij een tegenstander terechtkomt. De speler is de schuldige moet gewoon beter opletten . Prima regel, weet iedereen precies waar ie aan toe is. De volgende keer heeft hij er voordeel van en dan hoor je hem natuurlijk niet.

  6. Zitten te veel niet echte Ajax mensen in deze selectie . Die makes zich alleen druk in de Grote wedstrijden . En de kleintjes gaan veel punten kosher dit seizoen . Klaassen en Onana weer terug in de basis .Ten Hag is echt gek . Onana kan nog voor veel geld weg straks en is veel beter dan Pasveer , al is ook dat een prima keeper .Maar Onana is na vd Sar de beste keeper die Ajax ooit gehad heeft. Neres , Onana, Klaassen ,Ten Hag maakt goede spelers stuk , moet ie n's mee ophouden . Ookk al zijn Berghuis en onze nieuwe Samba man geweldig , Neres was dat ook . Hoezo hij op de bank en Berghuis vast in de basis. Ergste van alles .Die spelers kunnen straks nergens heen . Alleen voor we8nig , of naar Kazachstan voor veel.Lekker da,.

  7. We kunnen wel stellen dat er in de eerste seizoenshelft echt een gigantisch aantal zieke goals gemaakt zijn. Antony, Karlsson, Bruma, Sangare, Boscagli, Strand Larsen, Ngonge, Sinisterra. Ik heb er vast nog een paar niet genoemd, maar mijn god wat een aantal mooie goals

Reacties zijn gesloten.