Het examenfeest én de diploma-uitreiking gaan wél door! [JUNI 2020]

[ad_1]

Het is een moment dat iedereen zich wel kan herinneren, de diploma-uitreiking! En als dat al een beetje is weggezakt achter jaren levenservaring, dan is er vast wel een examengala of feest van vroeger waar je aan terug kunt denken. Helaas gaat het dit jaar allemaal wat anders voor de jeugd die slaagt. Het is niet helemaal het feestje waar ze op hadden gehoopt. En dat terwijl ‘geslaagd zijn‘ niet iets is wat je stilletjes voorbij wilt laten gaan.

Daarom dachten we bij Allround DJ Service, laten we examenleerlingen hun pret niet ontnemen, maar gewoon het idee van een feestje veranderen. Samen met DJ D’Vee kwamen we op het idee voor de DJ-distance-examen-wagen.

De DJ-distance-examen-wagen

Om de leerlingen van een school toch het idee te geven dat ze zijn geslaagd (want, ja, dat zijn ze) komt de examenfeest DJ gewoon bij hun langs. Lekkere muziek, een DJ op de kar, (natuurvriendelijke) confetti, een feestje op afstand en natuurlijk die welverdiende diploma die wij (of iemand van de school) komen afgeven.

Met onze DJ-distance-examen-wagen rijden we langs bij de leerlingen van de school. De anderhalve meter oplossing voor de diploma-uitreiking!

[ad_2]

https://allrounddjservice.nl/examenfeest-diploma-uitreiking-corona/