Hoe monteer ik een partytent met buizenframe?Deze Deluxe partytent is bijzonder stevig, want die bestaat uit buizen uit verzinkt staal met een diameter van 38 mm en een wanddikte van 1,1 mm. De buizen worden met bouten en vlindermoeren (M8) aan elkaar bevestigd en niet met een klik- of spansysteem dat het meestal snel laat afweten. De buizen zijn gegalvaniseerd en dus roestvrij. De bijgeleverde handleiding zorgt ervoor dat u de tent eenvoudig en relatief snel in elkaar kunt steken. De doorloophoogte bedraagt 2,00 meter.

Het dakzeil is vervaardigd uit pvc van 500 g/m². Dit materiaal is vergelijkbaar met zeilen van vrachtwagens en is dus oerdegelijk, en bovendien ook UV-bestendig, brandwerend (met certificaat) en volledig waterdicht. Deze professionele partytent wordt geleverd met afneembare zijwanden met extra grote ramen. Onze partytent is uniek omdat de zijwanden met elastieken aan het frame én met velcro aan de flappen van het dakzeil gemonteerd worden, wat zorgt voor een 100% winddichte tent. Deze flappen lopen van het dakzeil naar de grond en bedekken de verticale buizen van de partytent. Onze partytenten zijn uniek omdat deze flappen ook effectief aan de zijwanden vastgemaakt worden.

De eindwanden (voor- en achterzijde) zijn voorzien van ingangen met robuuste ritssluitingen. De voorwand heeft een brede deuropening, de achterwand een smalle. De receptietent kan geleverd worden in een breed gamma aan kleuren en kleurencombinaties.

De Deluxe partytenten met een breedte tot en met vijf meter omvatten geen grondframe, maar voor deze tenten is een grondframe wel afzonderlijk verkrijgbaar. Uit ervaring weten we dat tenten vanaf zes meter breed het best voorzien worden van een grondframe. Daarom kiezen we er ook voor om zes meter brede en bredere tenten altijd inclusief grondframe te verkopen. Voor onze tenten zijn ook steeds reserveonderdelen verkrijgbaar.

Ontdek ook onze partytenten met buizenframe die standaard uitgerust zijn met een grondframe, steviger buizen hebben en iets hoger zijn (2,30 m).

https://www.partyspace.eu/nl/partytenten-online-kopen/buizenframe-tenten-kopen

source