Ik Overleefde De Kleinste Airbnb Van Nederland

42 gedachten over “Ik Overleefde De Kleinste Airbnb Van Nederland”

  1. Wij hadden een Ok huisje met een kleine kamer met 2 bunk bedden Maar DE TRAPPEN WAREN SHIT dus sliep ik beneden;(. De woonkamer had groten bedden een mooie tafel een bank en een achter deur. Er was ook een gas vernuis en een tv op de muur. En er was een mooie douch (niet te luxe) en een wc. Het was simpel maar gezellig. De keer dat ik en onze famillie in een tent sliepen was Ok. Ik herinner niet veel maar het was chill, maar er waren kaulo veel vliegen! De bingo avond was wholesome voor de rest weet ik veel over de tenten

  2. Echt goeie video man je hebt je eigen style gevonden en het werkt man. Echt entertaining om naar te kijken. 100k gaat heel snel komen in sha allah

Reacties zijn gesloten.