Jebroer voelt niks meer door Hotwings – Hot Ones | Complex NLNiemand minder dan Jebroer is deze week te gast bij Hot Ones. Hij gaat al meer dan tien jaar mee in de game en heeft naast zijn eigen succesvolle carrière ook die van anderen – waaronder Snelle – kunnen lanceren met zijn eigen label, Roq N’ Rolla Music. Is hij ook zo succesvol tegenover de hete wings van Willie Wartaal?

In ‘Hot Ones’ – hosted by KFC – onderwerpt presentator Willie Wartaal bekende Nederlanders aan hete vragen terwijl zij nóg hetere kip krijgen voorgeschoteld. Hot Ones is een Nederlandse versie van het gelijknamige, succesvolle Amerikaanse YouTube-format.

‘Hot Ones’ wordt gehost door KFC. Volg KFC op socials via: https://www.instagram.com/kfcnederland/

Benieuwd of jij deze hete sauzen aankunt? Alle hot sauces uit Hot Ones scoor je bij met 10% korting bij Heatsupply:
https://www.heatsupply.nl/en/hot-ones…
Discountcode: HOTONESNL

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.

#JEBROER #HOTONES #COMPLEXNL

Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal.
Check ons ook op:
Website: http://complexnl.com
Instagram: https://www.instagram.com/complexnl/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLQkCXR6/

source

17 gedachten over “Jebroer voelt niks meer door Hotwings – Hot Ones | Complex NL”

 1. Maak de background wit dan lijkt het veel openziender en vallen kleuren ook nog meer op maar dan wel wit wit. Nu lijkt het op z'n vampieren campagne. Maar no hate like het echt 💯🔥

 2. Zoals Pieter Burgers al in de reacties zegt, het mist enorm de diepgang van de originele 'Hot Ones' met Sean Evens. Hierdoor slaan ze compleet de plank mis bij de Nederlandse versie van 'Hot Ones'.
  Ik hoop dat jullie wat met deze feedback zullen doen en meer diepgaande vragen stellen ipv simpele vragen zoals elke interviewer dit kan stellen.

 3. Volgens mij weet jij helemaal niks over je gast Willie.. Verdiep je eerst in zijn leven voordat je iemand aan tafel hebt om wat kipjes te eten

 4. Jammer dat ze hier de kern van het originele Hot Ones volledig mislopen.
  Willie, je ben echt een baas man, begrijp me niet verkeerd, maar zoals Sean Evans het concept heeft neergezet met originele/doordachte vragen, en vragen die je zonder goede background check van de persoon die je interviewt nooit zou kunnen stellen mist hier nog een beetje. Daarom is het originele Hot Ones zoals het is en dan krijg je echt een goed programma. Nu is het gewoon een beetje hotwings eten en wat vragen stellen die iedereen zou kunnen stellen.

  Nevertheless, niet om je te bashen, maar hier valt nog wat aan te schaven om het origineel nog enigszins te kunnen evenaren.

 5. JeBROER wat een inspiratie ben jij man! Ik zit zelf op de Rock Academie in Tilburg, ik ga naar jaar 2 nu en je geeft me nog meer inspiratie om door te gaan en te blijven strijden voor mijn droom als artiest!!

Reacties zijn gesloten.