Kroatische Ana Maria Marković is een model met ballen

[ad_1]

Soms nemen we de tijd om stil te staan bij de mooie dingen in het leven, zoals een zonsopgang, een meter bier in de kroeg, of voetbalsters die uit Kroatië komen. De uiterst aantrekkelijke Ana Maria Marković voldoet aan die laatste categorie, deze beeldschone voetbalster gaat recht op haar doel af, en heeft er geen moeite mee om haar looks in de strijd te gooien. Wij namen uitgebreid de tijd om kennis te maken met deze sportieve blondine.

Model en voetbalster

Deze Kroatische beauty is niet alleen een getalenteerde voetbalster voor het Zwitserse Grasshopper, maar ze is ook een uiterst succesvol model en influencer op de socials. Ze heeft miljoenen volgers op Instagram, waarvan Dani, een sporter die ooit op Schiphol werd gearresteerd voor het overtreden van de wapenwet, er een van is. Het zal Ana Maria niets uitmaken, zij is de natte droom voor mannen uit elke beroepsgroep. De blondine timmert flink aan de weg als het gaat om een carrière in de spotlights.

Ana Maria Marković moest enige tijd geleden staken met haar sport omdat ze tijdens een wedstrijd (Grasshopper tegen FC Zürich) een zware knieblessure opliep. Ze heeft echter vertrouwen in een spoedig herstel, en ze kan dan ook niet wachten totdat ze weer in actie kan komen. Wij zien haar ook graag in actie, maar ze ziet er ook fantastisch uit als ze haar kleurtje bijwerkt onder de Kroatische zon.

Ana Maria Marković brengt vuur naar Instagram

De knappe blondine heeft een fanbase van maar liefst 2,8 miljoen volgers op Instagram, dus haar populariteit is immens. Ze hoeft er niet veel voor te doen, want deze dame is een prachtige verschijning. Ana Maria is ook verbonden aan het merk Reloadz, een Zwitsers merk dat vegan-proteïne water maakt. Deze Kroatische schoonheid heeft overduidelijk vele talenten, wij kunnen in ieder geval al twee grote pluspunten benoemen.

Naast haar sportieve leven is Ana Maria ook een succesvol model. Ze weet hoe ze met ballen om moet gaan, maar ze weet ook te scoren als ze poseert voor een camera. Deze meid is van alle markten thuis, en wij kunnen ons wel voorstellen waarom mannen plotseling bij de harde kern van de Grasshoppers willen horen. Ana Maria Marković is een voetbalster die zonder twijfel volle stadions trekt.

[ad_2]

https://www.trending.nl/entertainment/ana-maria-markovic-instagram/