Leuke activiteiten om samen te doen op Valentijnsdag

[ad_1]


Nog heel even en dan staat de meest romantische dag van het jaar weer voor de deur. Valentijnsdag wordt door steeds meer stelletjes in Nederland gevierd. In de dagen voorafgaand aan 14 februari zien we dan ook dat bloemen als zoete broodjes over de toonbank gaan, er kilo’s chocolade wordt gekocht en ook parfumeries het ontzettend druk hebben. Zoek je een Valentijnsdag cadeau voor haar? Dan is er keus genoeg. Van sieraden tot een doosje bonbons. Maar hoe leuk is het om een dergelijk cadeau ook nog eens te combineren met een uitje? Het mooiste cadeau wat je jouw partner immers kan geven is tijd voor jullie samen. Even alleen met z’n tweetjes. Geen kinderen, geen vrienden, geen werk of andere verplichtingen. Echt tijd voor elkaar om beter te communiceren en elkaar weer helemaal terug te vinden.

Maar wat zijn nu eigenlijk echt leuke activiteiten om te doen op Valentijnsdag? Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Romantische wandeling maken

Hoe vaak komt het voor dat jullie echt samen gaan wandelen? Niet met een specifiek doel. Gewoon om lekker buiten te zijn en samen te kunnen kletsen. Te genieten van het uitzicht, niet gestoord te worden door anderen of bezig te zijn met smartphones of andere apparatuur. Waarschijnlijk veel te weinig. In de huidige tijd worden we nou eenmaal gedomineerd door de alledaagse drukte en digitale samenleving. Hierdoor blijft er weinig ruimte om nog echt te communiceren en te genieten van de natuur en de kleine wonderlijke dingen die onze wereld zo mooi maken.

Grijp dit moment dan ook met beide handen aan om echt eens een romantische wandeling te maken. Laat bij voorkeur de telefoons thuis en ga op in het moment. Gewoon samen. Dit biedt ruimte om te praten over dingen waar normaal niet over gesproken wordt. Het brengt jullie dichter bij elkaar. Kies voor een mooie omgeving zoals het strand of het bos en zoek na afloop nog een leuk koffietentje op of organiseer een professionele wijnproeverij bij je thuis om weer op te warmen. Succes gegarandeerd!

Schaatsen

Zijn jullie graag actief bezig? Hoe romantisch is het dan om samen te gaan schaatsen? Dit is misschien wel de moeder van alle dates. Het is niet voor niets dat de schaatsbaan in bijna alle romantische winterfilms terug lijkt te komen. Samen lol hebben om de valpartijen van de ander, elkaar stevig vasthouden of juist wedstrijdjes doen op het ijs. Als het even kan, dan is het natuurlijk prachtig als dit op natuurijs kan. Die kans is echter niet al te groot in ons land. Gelukkig zijn er ook genoeg ijsbanen waar je terecht kunt.

Parachutespringen, paragliden of luchtvaart?

Deze tip is enkel weggelegd voor de echte daredevils onder ons. De mensen die nergens bang voor zijn en in hun leven het liefst alles uit willen proberen. Het is tevens een date op Valentijnsdag waar nog jaren over gesproken zal worden. Waag samen met je partner de sprong uit een vliegtuig, ga paragliden of maak een privé luchtvaart. Dat noemen we nog eens een date.

[ad_2]

https://www.lifeisanadventure.nl/leuke-activiteiten-om-samen-te-doen-op-valentijnsdag/