Lidl komt met hogedrukreiniger voor een schoon prijsje

[ad_1]

De lente is weer aangebroken, en dan gaan mensen weer flink aan de schoonmaak. Koning Winter heeft flink huisgehouden. Bij veel mensen ligt groene aanslag op de tuintegels, en de auto of motor kan ook wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Deze hogedrukreiniger kan voor verschillende doeleinden worden toegepast, en hij is voor een klein spotprijsje te koop bij de webshop van Lidl.

Grote schoonmaak voor een klein prijsje

Een hogedrukreiniger maakt grondig schoon op plekken waar je met een borstel of een doekje niet kunt komen. Het is het ideale gereedschap om voertuigen, terrassen, gevels, en meer te reinigen. Doordat het water onder hoge druk uit de lans wordt geperst is het mogelijk om zelfs de ergste aanslag en vuil van het terras te spuiten. Bij de meeste winkels zijn hogedrukreinigers erg duur, maar Lidl komt met een reiniger die uitstekend wordt beoordeeld.

Deze hogedrukreiniger doet niet onder voor duurdere exemplaren, en heeft een uitgebreid assortiment aan opzetstukken. Deze reiniger heeft 2 gebruiksmogelijkheden: de vario-ventilator straal, de turbo vuilfrees, of er kan gebruik worden gemaakt van een reinigingsmiddel waarmee de boel flink kan worden ingesopt. Er zit een 600 ml reinigingstank met automatische bijmenging en een lage drukverwerking op bevestigd, dat ideaal is voor het reinigen van bijvoorbeeld auto’s.

hogedrukreiniger aanbieding lidl

Goedkope hogedrukreiniger bij Lidl

Verder is de hogedrukreiniger voorzien van een ergonomische pistoolgreep, waardoor het apparaat lang kan worden gebruikt zonder dat er pijn in de handen ontstaat, deze greep is ook voorzien van kinderbeveiliging. De reiniger heeft een snelkoppelsysteem, waardoor de opzetstukken eenvoudig kunnen worden gewisseld. Dankzij de 7 meter lange anti-twist hogedrukslang is elk hoekje van de tuin of het terras te bereiken.

Deze hogedrukreiniger is van hoge kwaliteit, en is met een gewicht van maar 7,5 kg makkelijk te vervoeren. Om het gebruiksgemak te verhogen is deze hogedrukreiniger voorzien van een inklapbare greep en wielen. De grote schoonmaak ging nog nooit zo simpel, voor binnenshuis heeft Lidl ook de nodige apparaten in de aanbieding. De multifunctionele stofzuiger is ook een aanrader. De hogedrukspuit van is nu met 10% korting voor maar €89.99 te koop op de website van Lidl.

hogedrukreiniger goedkoop lidl

[ad_2]

https://www.trending.nl/living/lidl-hogedrukreiniger-aanbieding/