Lidl verkoopt topkwaliteit stofzuiger voor een spotprijsje

[ad_1]

De lente is begonnen, en dan beginnen veel mensen aan een voorjaarsschoonmaak. De webshop van Lidl speelt hier handig op in door een topkwaliteit stofzuiger in de aanbieding te gooien. De supermarktketen gooit wel vaker huishoudelijke apparaten in de verkoop, maar met het spotprijsje van deze nat-/droogzuiger heeft Lidl een absolute topaanbieding in handen. Deze moet je in huis hebben.

Goedkope voorjaarsschoonmaak

Deze na-/droogzuiger is een multifunctioneel reinigingsapparaat dat op alle fronten van de schoonmaak kan worden ingezet. Je kunt er zowel een natte of droge vloer mee stofzuigen, want de stofzuiger zuigt o3ok nat vuil op. Met een zuigkracht van 200 airwatt zuig je de winter uit je huis, en kan de lente beginnen. Met deze multifunctionele zuiger kun je ook water opzuigen, dus dat plasje water op de grond tijdens het verwisselen van de bloemen is geen probleem meer.

Deze stofzuiger kan niet alleen zuigen maar ook blazen. Je kunt die dorre bladeren zonder enige moeite uit je tuin blazen, zodat de voorjaarsbloemen de vrije loop kunnen krijgen om de lente in te luiden. Met deze stofzuiger kun je dus lekker in de weer tijdens de grote schoonmaak in het voorjaar. De recensies van dit multifunctionele apparaat zijn prima, hij scoort maar liefst 4,5 van de 5 sterren.

stofzuiger lidl

Multifunctionele stofzuiger van Lidl voor spotprijs

De stofzuiger heeft een tankinhoud van 19,8 liter, dus je hoeft hem niet om de haverklap te legen. Met een vermogen van maar liefst 1300W knal je zonder moeite door elke ruimte van je huis, en laat je glanzende en glimmende kamers achter. De roestvrijstalen tank geeft het apparaat een stoer uiterlijk, en heeft handige kliksluitingen zodat de stofzuiger eenvoudig te legen is.

Er zitten verschillende toebehoren bij, zoals verschillende mondstukken zodat je in elk hoekje en gaatje van het huis vuil kunt verwijderen. Er zitten ook meerdere filters bij. Met een kabellengte van 4 meter weet je zeker dat je elke plek in een ruimte kunt bereiken. Het mooiste van dit multifunctionele schoonmaakapparaat is de prijs. Voor maar 39,99 euro heb je hem in huis. Wees er snel bij, want de korting van 20% is tijdelijk. Je kunt deze handige stofzuiger bestellen op de website van Lidl.

lidl stofzuiger toebehorenlidl stofzuiger multifunctioneel

[ad_2]

https://www.trending.nl/living/lidl-stofzuiger-aanbieding/