Maak kennis met de meme coin van de volgende generatie die met behulp van AI zelf de marketing doet

[ad_1]

Meme coins werden, onder leiding van de nieuwe hotshot Pepe the Frog, weer hot in 2023. Terwijl de hype rond deze springende coin langzaam begint af te nemen, komt er een nieuwe puppy vol trucs op de markt die toeschouwers zal verbazen met door AI aangestuurde mogelijkheden om de eigen marketing te doen. Maak kennis met Shiba Memu, een kwispelende hond die een revolutie teweeg zou kunnen brengen in de markt voor meme coins door een ongekende utility te leveren met behulp van de allernieuwste AI technologie.

Shiba Memu: AI potentieel omzetten in de beste crypto presale

Alle beleggingen brengen een zeker risico met zich mee. Sommige zijn echter minder riskant dan andere dankzij het niveau van utility, bestuur en toekomstbestendigheid. Shiba Memu valt zonder twijfel in een minder riskante categorie – de ontwikkelaars hebben er alles aan gedaan om investeerders al het plezier te bieden dat verbonden is aan het bezit van een meme coin, maar breiden het dankzij het gebruik van de allernieuwste AI-technologie uit met utility.

Hoewel AI binnen de crypto sector steeds bekender wordt, is Shiba Memu een pionier op het gebied van meme coins door kunstmatige intelligentie te gebruiken om vitaliteit op de lange termijn te waarborgen en investeerders te beschermen tegen de traditionele boom en bust-aard van het bezit van meme coins.

Shiba Memu belichaamt, met een focus op utility en community, de stelregel dat een hond voor het leven is, niet alleen voor Kerstmis. Deze beginnende coin is niet alleen een blaffende meme coin, maar heeft een behoorlijke bite, zelfs tijdens de ICO, die eruitziet als een van de beste crypto presales van het jaar.

Na de lancering op $0,011125 wordt de prijs van het token tijdens de ICO van 8 weken dagelijks verhoogd met een vast bedrag van $0,000225. Dit systeem zal een belegger vanaf de eerste dag een rendement opleveren van 26,29% op dag 14 en een oogverblindende 119,33% op dag 60, waardoor degenen die vroeg investeren direct een financieel bot krijgen om aan te knagen.

Bekijk ook:

Ontdek de beste cryptoparels die momenteel nog goedkoop zijn

Wat drijft het Shiba Memu ecosysteem aan?

De opwindende beloftes van Shiba Memu halen al de krantenkoppen over crypto nieuws, grotendeels dankzij het innovatieve ecosysteem dat van zijn platform een uniek ras in de crypto sector maakt. Dit zou Shiba Memu ertoe kunnen aanzetten om de komende maanden de roedelleider te worden. Dus, hoe werkt Shiba Memu precies?

Door AI aangedreven algoritmen voor natuurlijke taalverwerking (NLP) stellen Shiba Memu in staat om zijn eigen marketingcampagnes online te creëren en toe te passen. Het platform kan iedere tekst- of afbeeldingsvermelding van Shiba Memu op sociale media en online communities analyseren, waarbij het herkent of het beleggerssentiment rond de coin gunstig is of niet.

Ondertussen stellen machine learning mogelijkheden deze nieuwe pup in staat om voortdurend nieuwe trucs te leren naarmate zijn marketingstrategieën evolueren om de effectiviteit te maximaliseren. Door AI en blockchain technologie te combineren, lijkt Shiba Memu voordelen voor investeren op de lange termijn voor alle eigenaren te genereren.

Het belangrijkste voordeel voor gebruikers, naast toegang tot potentiële langetermijngroei in de waarde van hun bezit, is toegang tot het interactieve AI-dashboard. Iedereen met SHMU-tokens kan het dashboard gebruiken om de effectiviteit van de marketingcampagnes van het platform te observeren, terwijl ze kunnen communiceren door vragen te stellen, suggesties te doen en intelligente antwoorden te ontvangen die worden aangestuurd door een chatbot die vergelijkbaar is met ChatGPT.

Het beste van alles is dat het niet alleen Shiba Memu is die met zijn staart kwispelt met de belofte van beloningen; investeerders zullen op hun achterste benen staan bij het vooruitzicht van crypto beloningen die worden toegekend wanneer een suggestie van een platform of forum om de marketing op te richten wordt aangenomen. Dit niveau van interactie zal een onbreekbare band creëren tussen de pup en de eigenaar.

Bekijk ook:

Leer via deze crypto cursus zelfstandig handelen in digitale valuta

Shiba Memu koersvoorspelling

Na lancering op $0,011125, is Shiba Memu momenteel geprijsd op $0,014275, een stijging van  28,31% ten opzichte van de lancering. Nu investeerders in staat zijn om te profiteren van dagelijkse prijsstijgingen van in totaal 119,33% op dag 60, terwijl SHMU stijgt tot $0,0244 aan het einde van de ICO, blijft er genoeg gelegenheid over om een goede winst te maken tijdens de rest van de acht weken durende crypto presale.

Met het enorme enthousiasme dat Shiba Memu nu al omringt, concentreren experts zich de komende 18 maanden op de uitgebreide roadmap, die belooft de AI mogelijkheden te leveren, waardoor houders van coins veel utility krijgen.

Dit zal waarschijnlijk leiden tot aanzienlijke opwaartse druk op de prijs van SHMU, waardoor investeerders in de presale echte financiële voordelen krijgen. Voorspellingen van $0,50 tegen het einde van 2023 lijken haalbaar en zorgen voor meer dan 2.000% rendement in de komende maanden. Dit maakt Shiba Memu tot een hotdog met veel mosterd en maakt SHMU een van de beste crypto presale mogelijkheden van het jaar.

SHMU: een van de beste crypto presale opties van 2023

Shiba Memu onderscheidt zich van andere meme coins en heeft tijdens de presale al een groot deel van de potentie laten zien. Nu de release van de coin op toonaangevende crypto exchanges op handen is en de roadmap zich in de komende 18 maanden zal verspreiden, is alles aanwezig voor Shiba Memu om de volgende grote speler in de markt voor meme coins te worden.

Voor enthousiaste investeerders die op zoek zijn naar een pup met veel trucs achter de hand en financiële levensvatbaarheid op de lange termijn, is het presale evenement van Shiba Memu er een die je niet mag missen. Doe vroeg mee om maximale winst te behalen tijdens misschien wel de beste crypto presale van 2023 en daarna!

Je kunt hier deelnemen aan de SHMU presale.

[ad_2]

https://www.trending.nl/crypto/shiba-memu-maak-kennis-met-de-meme-coin-van-de-volgende-generatie-die-met-behulp-van-ai-zelf-de-marketing-doet/