Maarten schatert om Caroline van der Plas die geen premier wil wordenWil je op de hoogte blijven van nieuwe uploads, abonneer je dan (gratis) via deze link: https://bit.ly/3ck0Xix

Maarten van Rossem lacht om de aankondiging van BBB-mevrouw Caroline van der Plas dat ze geen premier wil worden.

▬ ABONNEER ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Klik hier: https://bit.ly/3ck0Xix
en vergeet niet het belletje aan te klikken om notificaties te ontvangen

▬ SHOWNOTES ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

💬 Praat door met fans: https://bit.ly/3iA93pF
📮 Stuur een bericht: https://bit.ly/33PXo2r
🔗 Twitter: https://bit.ly/3uLSlb2
📱 Instagram: https://bit.ly/2SX6FjR

▬ MEER MAARTEN ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Luister podcasts als eerste: https://bit.ly/3rVjiJE
Plus toegang tot exclusieve hoorcolleges: https://bit.ly/3rVjiJE

▬ LUISTERBOEKEN ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• Alle luisterboeken: http://bit.ly/3bkZBXG

▬ SOCIALS ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• Instagram: https://bit.ly/2SX6FjR
• Twitter: https://bit.ly/3uLSlb2
• TikTok: https://bit.ly/2SX6FjR
• Telegram: https://bit.ly/3iA93pF
• Shop: https://bit.ly/2SbkuuS
• Website: https://www.maartendepodcast.nl

▬ LUISTER DE PODCAST ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• Spotify: https://spoti.fi/3ciqSr2
• Apple Podcast: https://apple.co/3iev4Mh
• Amazon Music: https://amzn.to/32beyqe
• Google Podcast: https://bit.ly/3pngCDl
• Breaker: https://bit.ly/3zdtKiS
• Overcast: https://bit.ly/3iiNMT6
• Pocket Casts: https://bit.ly/3pnh4l1
• RadioPublic: https://bit.ly/2TDunlj
• Stitcher: https://bit.ly/3z1swac

▬ CONTACT ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

E-mail: maarten@t-talks.nl

#maartenvanrossem #tomjessen #podcast

source

40 gedachten over “Maarten schatert om Caroline van der Plas die geen premier wil worden”

 1. nou ja, laten we er maar gelukkig om zijn dat ze geen premier wil worden omdat ze geen chique kleding en hakken wil dragen. Dat zegt heel wat over deze vrouw in deze positie. Dan blijft onze deze schande bespaart.

 2. Wie begrijpt er geen bal van? Dat in die auto zitten past niet meer in deze tijd. Zo opgesloten zitten in je eigen bubbel. Het past bij deze tijd om uit te stappen en te praten met de mensen in de dorpen op het platteland. We gaan naar kleine zelfvoorzienende gemeenschappen en niet naar groot, groter, grootst. Ik vind het niet netjes om jezelf op te drukken door naar beneden te trappen. Ik heb me de afgelopen geschaamd voor mijn eigen soortgenoten. De zogenaamde hoogopgeleiden, artsen en juristen, maar ook journalisten en wetenschappers, hebben de afgelopen jaren laten zien hoe weinig kennis ze in huis hebben. Schrikbarend weinig kennis. Ze verschuilen zich achter hoogopgeleid en titels. Maar iemand die echt intelligent is heeft dat niet nodig. Ik pleit al jaren voor een opwaardering van de mensen met praktische vaardigheden, de mensen die een vak hebben geleerd, de mensen met boerenverstand. Mw. Van der Plas heeft boerenverstand. En komt daar verder mee in de wereld dan een een oude babyboomer in een opgesloten auto die zichzelf heel erg interessant en ´hoogopgeleid' vindt.

 3. De kunst is, als premier, je te omringen met mensen die hun vak en hun vakgebied verstaan. Je eigen beperkingen kennen is een pré lijkt mij. De afgelopen 12 jaar heeft Rutte alleen maar ja-knikkers, politiekologen en slecht functionerende, megalomane en aan veranderitis lijdende managers in zijn kabinetten gehad. We hebben allemaal gezien wat een ramp dat is en het zal ongelofelijke moeite kosten alle missers te herstellen. Dus, ongefundeerd lachen lijkt mij op zijn minst voorbarig. Slechter dan Rutte zal mevr. v.d. Plas en/ of eventueel dhr. Omtzigt het niet doen.

 4. Timmermans. De sentimentele dwaas bekend van de toespraak m.b.t. het MH-drama. Timmermans , de naar macht hongerende kletskous. Timmermans de EU-adept. Naar boven likken, naar beneden trappen las ik ergens. Timmermans , de salonsocialist.

 5. Maarten heeft het altijd bij het juiste en rechte eind! De man gebruikt z'n eigen verstand en laat zich niks wijsmaken door partijen als Fascisme voor Dictatuur. Prikangst zaaien. (Nep)boeren opruien en de samenleving ontwrichten is het enige wat extreen rechts wil. Dus wees wijs en stem niet op Ja21 (afsplitsing van de nieuwe Nsb (Fvd) , en Boeren Bedrog Beweging! Alles waar Beweging achter staat is achterlijk en bedriegenlijk! Gebruik je eigen verstand!
  Als de boeren straks geen regen meer hebben en alleen maar droge veel te hete zomers hebben we ook geen eten. Je moet zelf maar weten..

 6. Dat Maarten veel gezeik in comments op diverse podcast-platforms binnenkrijgt was mij al duidelijk.
  Maar wat ik lees als ik onder dit fragment even naar beneden scroll is buitenaards.

  Veel comments zijn misplaatst negatief en/of suggestief (wat sowieso al misplaatst zou zijn per definitie) maar gaan op geen enkele wijze in op de inhoud.
  Niet serieus te nemen dus.

  Wat dat betreft begint JoepToeb te lijken op het door Maarten verachte Twitter, dat we ook zo niet meer mogen noemen sinds kort.

  Gewoon doorgaan zoals je bent Maarten, in alle opzichten.
  Hartelijk Dank voor de enorme berg aan media die je ons in de afgelopen decennia gegeven hebt 👌
  Ik zie uit naar het nieuwe televisie-werk dat je samen met je broer gemaakt hebt.
  Even wachten op de NPO dan maar.

 7. Ja, hilarisch idee inderdaad 😀
  Caroline als dorps-premier in ons Kikker-landje en iemand die de ervaren en kundig is als minister van Buitenlandse Zaken, een soort schaduw-premier.
  Mooie suggestie ook, als de VVD en de BBB beide ieder ca 25 zetels krijgen en nog 2 partijen nodig hebben om te formeren om
  dan alsnog Mark Rutte de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken te maken. [ Hij wil toch niet weg uit Den Haag 😉 ]
  Dan krijg je de hele tijd : " Dat moet u aan onze Premier vragen, ik ga niet over binnenlandse zaken. " en
  " Dat moet u aan onze Minister van Buitenlandse Zaken vragen, ik ga niet over Europa. "
  ROFLMAO 🤣

 8. Manipulatieve onmacht?

  Onaardig en oncharmant zo'n onflatteuze foto van een sip kijkende mevrouw van der Plas te selecteren.
  Er zijn genoeg foto's waarop ze straalt.

  Hoe anders de cutout van dhr v. Rossem. Wat een vrolijke man, wat een lach!
  Wel wat blurred en vaag, conform realiteit.

  Bovendien klopt in de collage de verhouding van de twee foto's niet.
  Van der Plas oogt derhalve onnatuurlijk grof en dik.

 9. Dat ze geen premier wil worden en dat aangeeft mag. Ik heb liever iemand die aangeeft er niet geschikt voor te zijn dan iemand als Frans Timmermans die niet geschikt is en het toch doet om hij denkt dat hij dat is plus omdat hij macht wil. Caroline kent temjnste zichzelf en weet dus waar haar grensen liggen plus ze is niet uit op macht.

 10. Ik reed dinsdag door Den Helder naar de Texelse boot. Het zonnetje scheen en de Binnenhaven lag er prachtig bij. Waar vind je zoiets? De herenhuizen, de binnenhaven met de schepen, schitterend! Toen dacht ik aan de vernietigende woorden van Maarten destijds. Regelmatig komt hij daarlangs op weg naar zijn zoon die op Texel voor veel geld huisjes verhuurt. Heel naar heeft hij zich over de stad uitgelaten.

 11. Jij hebt er ook geen verstand van net als Rutte en Timmerman aub geen President. Dan gaat het gewone volk, arbeiders die het minimum loon verdienen en de bijstandsgerechtihen. Er is niet veel vertrouwen. meer onder de Nederdanders. En PVDA en D66 zijn ook niet de juisten

 12. Positief zijn over Timmermans, of Überhaupt over de combi Groenlinks/Pvda… is het zelfde als geloven in sprookjes. Leuk maar is en blijft een fabeltje en je schiet er niks mee op.

 13. Partijen als PvdA en CDA hebben zich sinds Fortuyn vervreemd van de 'gewone' kiezer, en zijn vervolgens op die 'gewone' kiezer neer gaan kijken. Partijen die de 'gewone' kiezer wél aan zich kunnen binden (PVV, BBB) krijgen daar vervolgens de schuld van. Met zelfgenoegzame mensen als Maarten aan hun zijde zal de PvdA nooit leren van eigen fouten en dat is maar goed ook.

 14. Het lijkt me wel wat om onze would-be tankbestuurder in mini vorm in een tankje willekeurig door Madurodam te laten rijden (als zo'n grasmaaiertje wat omdraait als het ergens tegen aan botst). Volkomen betekenisloos, maar op één of andere manier werkt het toch enigszins op je lach spieren.

 15. Juist links creëert meer verschillen tussen arm en rijk: volgen de WEF doelen en laat die nou bedacht zijn door de rijkste op aarden die nog rijker worden en dus nog meer macht krijgen.😮

Reacties zijn gesloten.