Massive Pro verhuur Licht en geluid RotterdamMassive Pro Rotterdam verhuur van Licht en Geluid Rotterdam en omgeving.

Wij houden ons al jaren bezig met vaste installaties. Wij verzorgen voor uw locatie voor de audiovisuele apparatuur van A tot Z. We leveren turnkey oplossingen. Hierbij kunt u denken aan:

Audio voor clubs, restaurants, horeca club, band avonden (Professionele entertainment)
Audio voor horeca, restaurants, bars, background of combinatie met feestavond
Audio voor huizen met systeem integratie (domotica) en ICT middelen zoals bedraad en Wifi netwerken geintegreerd
Audio voor vergaderruimtes, artsenpraktijk, winkels (detailhandel)
Audio voor conferentie locaties
Hierbij kunt u denken aan merken Audac complete audio systemen, FBT geluidsystemen, QSC Audio Systems, Harman Audio Group met JBL, BSS processing & Crown versterkers, DBX processing systemen. Shure & Sennheiser draadloze oplossingen
Complete Audac Audio systeemintegratie met Webradio, Spotify, Bluetooth, Matrix systeem te bedienen via Ipad.
Voor de veeleisende klant bieden we het Dante of QSC Q-sys inclusief ontruimingssysteem aan.

DJ GEAR VERHUUR VOOR GROOT ROTTERDAM
Dj gear verhuur in de regio Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Voor een djset voor je event kies je voor de service van Massive Pro. Welke dj set past het beste bij de wensen die je zoekt? Wil je werken met Pioneer XDJRX djset of een Pioneer Nexus dj set of het nieuwste van het nieuwste, de Pioneer Nexus2 djset? Wil je met langspeel platen (vinyl) draaien, dan hebben we Techics SL1200mk2 draaitafels samen met anti shock Earthquakes tot onze beschikking. Wil je een dj booth waar je alle apparatuur op kan plaatsen? Wit of zwart? Wij hebben de beste sets met alle bijbehorende equipment tot onze beschikking. Wil je het net even anders doen of wil je de laatste stand van de techniek eens bespreken met een pro? Vraag dan naar onze specialisten, wij luisteren naar je wensen en vertalen dat binnen je budget naar een concreet aanbod helemaal toegespitst op jouw unieke event.

AUDIOVERHUUR VOOR GROOT ROTTERDAM
Audioverhuur in de regio Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Voor een helder geluid tijdens je event kies je voor de service van Massive Pro. Welke geluid set past het beste bij die specifieke ambiance die je zoekt? Een speaker, een draadloze microfoon, draadloze headset of een digitale mengtafel? Vraag advies onze specialisten, wij luisteren naar je wensen en vertalen dat binnen je budget naar een concreet aanbod helemaal toegespitst op jouw event.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor audio verhuur? Bij ons vindt u alles wat een geslaagd feest of evenement nodig heeft, namelijk goede audio apparatuur. Want wat is een evenement immers zonder goed geluid? Met ruim 25 jaar ervaring is Massive Pro dé specialist als het gaat om de verhuur van audio apparatuur voor evenementen zoals concerten, festivals en bands.

LICHTVERHUUR VOOR GROOT ROTTERDAM
Lichtverhuur in de regio Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Voor een optimale belichting van je event kies je voor de service van Massive Pro. Welke set past het beste bij die specifieke ambiance die je zoekt? Wil je werken met tussen en prikkabels of juist boxen met led-verlichting? Vraag advies onze specialisten, wij luisteren naar je wensen en vertalen dat binnen je budget naar een concreet aanbod helemaal toegespitst op jouw event.

PRODUCTIES ORGANISEREN
Een kleine productie vraagt een andere insteek dan een groot meerdaags festival. Het geluid moet altijd top zijn dus je draaitafels wil je minimaal van Digico of Pioneer, maar welke set past het beste bij die specifieke ambiance die je zoekt? En wil je werken met podiumdelen met tussen en prikkabels of juist boxen met led-verlichting? Massive Pro Rotterdam heeft een specialist die vraagt naar je wensen en die vertaalt naar een concreet aanbod helemaal toegespitst op jouw event.

Massive Pro Rotterdam verhuur Geluidsapparatuur en verlichting.

We hebben de Marantz Turret Broadcast Video Streaming NU op voorraad Wil jij als een Pro een streaming sessie of podcast sessie geven met goed geluid en goed in beeld zijn? Koop dan nu de Marantz Pro Turret Broadcast Video Streaming System voor €288,43ex btw / €349,00 inclusief 21% BTW bij ons hier.

PROJECT MANAGER
Bjorn Ecury
(T) +31-(0)6-15150191
e-mail: bjorn@massivepro.nl

PRODUCTION MANAGER
Farley Raap
(T) +31-(0)6 11334233
e-mail: farley@massivepro.nl

www.massivepro.nl
info@massivepro.nl

Massive Pro Rotterdam

source