Met deze 6 festival hacks haal je het uiterste uit een feestje

[ad_1]

De zomer is in aantocht en het festivalseizoen is geopend. Niets is lekkerder dan een koud drankje en goede muziek onder de zon. Als je naar een festival gaat, dan kun je tegen dingen aanlopen waar je van tevoren niet aan hebt gedacht. Wij hebben een aantal hacks opgezocht die het feestje een stukje leuker maken, want niemand zit te wachten op onverwachte zaken die het kunnen verpesten.

Hacks die een een festival upgraden

Om je verblijf op een festival, zoals Awakenings, iets leuker en relaxter te maken hebben we een aantal goede tips op een rijtje gezet. Deze tips en trucs maken het feestje nog aangenamer, want je wil uiteraard wel een top ervaring beleven. Vooral als je naar een meerdaags festival gaat, dan kunnen de onderstaande hacks belangrijker zijn dan je denkt. Laten we voorop stellen dat een rugtas het eerste is wat van essentieel belang is.

Het weer kunnen we niet veranderen, maar we kunnen een goed humeur wel bewerkstelligen. Ga daarom goed voorbereid op pad zodat je eventuele ongemakkelijkheden kan overkomen. Een poncho meenemen is bijvoorbeeld een goed idee, want je weet nooit of er een regenbui op de loer ligt. Daarnaast is het ook van belang dat je goed eet, want zonder eten heb je geen energie om te dansen. Check ook eens de lijst met aankomende festivals.

Bekijk ook:

Internationale vrouwendag: 11 x powervrouwen Kim Feenstra en Yolanthe Cabau

 

Antibacteriële zeep

Het is altijd lekker als je je handen kunt schoonmaken na het plassen, na het smeren van zonnebrandcrème, of andere rotzooi dat aan je handen zit vastgeplakt. Antibacteriële zeep is eigenlijk onmisbaar, en ze zijn te verkrijgen in flacons die makkelijk in je zak passen.

Babydoekjes

Babydoekjes zijn ook onmisbaar. Er gaat niets boven een douche, maar als je de hele dag in de zon staat te dansen dan heb je aan deodorant alleen niet genoeg. Met babydoekjes kun je zonder teveel moeite dat overtollige zweet van je afvegen, dan ruik je meteen een stuk frisser.

Een petje of een hoed

Bescherming tegen een felle zon is geen overbodige luxe, dus neem een petje of een hoed mee. Daarnaast zie je er na een dag feesten uit als een ongelikte beer, dus kun je met een hoofddeksel dat warrige kapsel verbergen.

festival petje

Duct tape

Dusct tape is overal handig voor. Als je naar een meerdaags festival gaat, dan kan het zijn dat je tent of luchtbed een gaatje krijgt, dat is met tape zo verholpen. Je weet nooit waar je het voor nodig hebt, dus neem het voor de zekerheid mee.

Bekijk ook:

Stress voor moederdag? 3 cadeau’s perfect voor iedere moeder!

Vlag

Als je naar een festival gaat waar je kan overnachten dan is het verstandig om een vlag mee te nemen. Het is bijna een onmogelijke taak om je tent tussen al die andere tenten terug te vinden. Vooral als je hebt genoten van een lekkere borrel, dan wordt het zoeken naar je tent een reis door een doolhof.

Extra kleding

Neem een setje extra kleding mee, want festivals staan niet echt bekend om het schone karakter. Ook als het wat kouder wordt s’avonds is het lekker om een hoodie aan te trekken. Als je de extra kleding niet aan gaat trekken dan kun je het altijd nog gebruiken als kussen voor onder je hoofd.

festival kleding

[ad_2]

https://www.trending.nl/entertainment/festival-hacks-tips/