Minnebach Verhuur ,Halsteren, Partytenten, Overdekte podia, TafelsSinds begin 2000 zijn wij actief in het verhuren van partytenten, overdekte podia, tafels en stoelen. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot verhuurbedrijf dat zich richt op de regio West-Brabant, Zeeland en de grensstreek van Belgie.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld huren voor een feest thuis, recepties, openingen, bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen, e.d.

Sinds een aantal jaar zijn wij ons ook op de festivals gaan richten. Hiervoor kunnen wij ook een totaal plaatje leveren zodat u alle benodigdheden bij ons kunt inhuren. Op deze manier heeft u minder leveranciers waardoor de planning en afstemming bij op- en afbouw een stuk eenvoudiger is.

Bij onze projecten proberen wij zoveel mogelijk een aanspreekpunt voor u te regelen zodat u bij eventuele vragen of problemen direct de juiste persoon kan bereiken.

Al het gehuurde wordt schoon en tegen geringe bezorgkosten bij u thuis of bedrijf bezorgd en dient weer schoon te zijn als deze worden retour gehaald. U kunt kleine aantallen meubilair of servies ook zelf afhalen en retour brengen.

source