Paparazzi on the run is de perfecte citygame voor jou

[ad_1]

Wil je een spannend avontuur beleven waarbij je als paparazzi op zoek gaat naar sappige verhalen over je team? Dan is “Paparazzi on the run” de perfecte citygame voor jou! Dit op maat gemaakte teambuilding-spel is een leuke manier om een band op te bouwen en een geweldige tijd te hebben met je team.

Het spel kan op elke gewenste locatie gespeeld worden en de deelnemers worden uitgerust met niets anders dan hun smartphone en hun verstand. Met persoonlijke vragen en een meeslepend verhaal ga je de strijd aan om de meest interessante verhalen over je team te vinden en deze bij de redactie in te dienen. Het team dat de meeste informatie verzamelt, wint het spel!

Voordat je begint, vul je een vragenlijst in met alle deelnemers. Op basis van de antwoorden wordt de citygame op maat gemaakt voor jouw team. Gewapend met je telefoon en je detectivevaardigheden navigeer je door een stad, dorp, bos of strand om informatie te verzamelen die veel geld kan opleveren bij de hoofdredacteur van het Breakout News Network.

Maar let op! Andere paparazzi zijn ook op jacht en zullen niet aarzelen om vuile tactieken te gebruiken om je van je stuk te brengen. Je moet scherp blijven en al je vaardigheden gebruiken om als winnaar uit de bus te komen.

Het spel duurt twee uur en aan het einde gaat het erom wie het meeste geld op zijn rekening heeft staan. Maar of je nu wint of verliest, je gaat weg met een schat aan leuke en onvergetelijke verhalen over jezelf en je team.

De kosten voor de citygame variëren, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor 10 personen betaal je €33 per persoon,
voor 20 personen €21 per persoon,
voor 30 personen €16 per persoon,
voor 40 personen €13 per persoon
en voor 50 personen €11 per persoon.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden, familie of collega’s, zet je detectivehoed op en bereid je voor op de ultieme paparazzi-achtervolging. “Paparazzi on the run” is de perfecte manier om plezier te hebben en een groep collega’s, vrienden of familie beter te leren kennen. Probeer het vandaag nog en ervaar de spanning van de achtervolging!

[ad_2]

https://www.teamuitstapje.nl/arrangement/498/paparazzi-on-the-run-op-maat-gemaakte-citygame-in-heel-nederland-te-spelen