Partij tegen de Burger: ‘melken, melken, melken’De afgelopen jaren heeft de Partij tegen de Burger er alles aan gedaan om woningen onbetaalbaar te maken. En met succes! De huren zijn torenhoog en er is een enorm tekort aan woningen. Maar we zijn nog lang niet klaar want er zijn nog steeds mensen met een dak boven hun hoofd.

Dit item is ook te zien in Scheefgroei – Woningmarkt op NPO1. De komende weken wordt op elke woensdag een nieuwe campagnevideo gelanceerd.

Script: Jochem van den Berg, Matthijs van Rumpt, Rudolf Julius
Acteur: Steven Stol
Regisseur: Michiel Peereboom
Montage: Yanno Post
Producent: Babs van Houten
Camera: Richard van Rijn
Geluid: Leonardo Fontana
Regie assistentie: Lisanne Vegt
Figuratie douche & dakloze: Jesse Terstappen

source

43 gedachten over “Partij tegen de Burger: ‘melken, melken, melken’”

 1. Beste partij! ik stem volledig mee!
  PARTIJ TEGEN DE BURGER!!!!

  (stelletje idioten dit man flikker toch op deze man moet gwn weg niet de burger)

 2. Het word tijd dat de partij van de burger ook in andere landen in de eu gaat komen. Het gaat daar weer veel te goed. Behalve de Engelse tak. Daar doet de partij tegen de burger het erg goed

 3. Is toch absurd dat als je je de tering inwerkt moet je een heel deel naar die rattenlijers brengen, en als je huisjes melkt betaal je er niks geen belasting over terwijl je alleen maar je handje ophoudt om de huur te ontvangen

 4. Een geweldige partij voor jong en oud! Ik ben 25 jaar en heb nog steeds geen huis of appartement kunnen krijgen. En mocht dit wel lukken, dan kan ik deze niet betalen door mijn studie. Alle verzorgingstehuizen gesloten zodat ouderen heerlijk kunnen vereenzamen in hun huis en hier dus geen starters in kunnen. Een partij met leden die dus doen wat zij zeggen. Stem PtdB! Ze hebben mij als student zeker al kapot gemaakt 👌

 5. Wel fijn dat jullie plan heeft gewerkt! Na 4 jaar op straat leven mocht ik gelukkig achteraan aansluiten bij de woningbouw. Nu nog even 12 jaar wachten en dan mag ik rond mn 42e misschien een sociale huurwoning in.

 6. Als partijvoorzitter van de 65MAX partij zouden ik graag een samenwerking tussen onze partijen bevorderen. Staan jullie open om samen een glaasje melk te gaan drinken?

 7. Het is toch compleet gestoord dat dit niet eens een parodie meer is. Lekker gedaan VVD stemmers, hoe verpest je dit land voor de komende generatie zo efficiënt mogelijk.

Reacties zijn gesloten.