RONDLEIDING – DIT IS MIJN NIEUWE VARENDE HUISJE! EEN 14 METER LANG MOTORJACHT! #2#jacht #nieuw #huis
Een aantal weken geleden heb ik dit prachtige 14 meter lange stalen schip gekocht in Belgie bij @De Valk Yacht Brokers. Het zal mijn huisje gaan worden, want de woning waar ik nu nog een paar weken in woon heb ik verkocht. Het leek mij ontzettend gaaf om op een boot te wonen en dat ga ik nu dus doen! Ik heb een prachtige ligplaats in het centrum van Dordrecht en zal de boot in de eerste week van Januari gaan ophalen samen met mijn beste vriend Merijn. Dat zal een heel avontuur worden wat het is best spannend allemaal. Chiko is ook mee maar die laat ik nog even niet aan boord omdat het schip nog niet overdragen is.

15 December wordt het schip nog technisch gekeurd en dat ga ik ook vloggen. Ook ga ik nog van alles veranderen aan het schip vooral aan het interieur en met modernere apparatuur.

Mocht jij ideeen hebben laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video.

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via @Watersport-TV , het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.

Kortom…… er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees&ChiKo

JE KAN ME FINANCIEEL EEN STEUNTJE GEVEN ZODAT IK DE KOMENDE TIJD NOG MEER VLOGS KAN GAAN MAKEN! DAT KAN VIA DE ONDERSTAANDE LINK

https://petje.af/devloggendebestemming

Credits aan:
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1 en Iphone 11 pro max en DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition
Drone: DJI Mavic Pro 1

source

26 gedachten over “RONDLEIDING – DIT IS MIJN NIEUWE VARENDE HUISJE! EEN 14 METER LANG MOTORJACHT! #2”

  1. Hallo Kees je bent op de sierra Nevada even boven Granada vroeger veel voorbij gereden ook door de sneeuw maar nooit geskied goede reis en groeten aan je vader

  2. oja wel zie het al mooi scip maar je komt nog genoeg problemen tegen .maar je mag de naam niet veranderen dan zinkt ie .dat is het hart van een scheeps liefhebber

  3. ik kan haarv niet thuis wijzen de boot .mooi schip maar welk merk is het ik ben een zijlmans liefhebber
    en dat is geen zijlboot,ovan de valk niet te best dus

  4. Zo .., ik ben weer aan het kijken naar de Vlog’s die ik allemaal gemist heb nadat ik de eerste zag in Dort , toen jullie vertrokken naar Friesland. Wat leuk om te zien Kees hoe het allemaal begonnen is aan boord . 👍🏻👍🏻

Reacties zijn gesloten.