Rondo 15/05/2023 | Met MARCO VAN BASTEN, YOURI MULDER, DICK ADVOCAAT & BERT KONTERMANBekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 15/05/2023 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Marco van Basten, Youri Mulder, Dick Advocaat en Bert Konterman.
⇨ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken ⇨ http://bit.ly/2Q03IYg

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren.

Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨ https://bit.ly/3xadptu

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter | http://bit.ly/TwitterZiggo
⇨ Facebook | http://bit.ly/FacebookZiggo
⇨ Instagram | http://bit.ly/InstagramZiggo

#ZiggoSport #rondo #talkshow

source

25 gedachten over “Rondo 15/05/2023 | Met MARCO VAN BASTEN, YOURI MULDER, DICK ADVOCAAT & BERT KONTERMAN”

  1. Ik vind de intro van Wytze niet kloppen over Barcelona zonder glans. Waar komen ze vandaan met alle schulden en hoe speelde ze aan het begin van het seizoen? Heel veel jonge jongens en die gaan alleen maar beter worden.

  2. Ah zielige neusjes. Zijn heel het seizoen al met ons bezig 🥰 jaloezie druipt er van af. Die hebben nooit zo’n leuk feestje kunnen vieren met al die succes supporters 🤣

  3. Bert Konterman die Real Madrid weigert. Hij zegt het zelf anders had ik het niet geloofd. Diep van binnen eeuwig spijt, kan niet anders.

Reacties zijn gesloten.