SALES PERFORMERS: WAPENS, PERSONEEL OPSLUITEN EN GEEN LOON | BOOS S07E07Stel: je wordt als zzp’er opgesloten op het kantoor waar je werkt, er staan mannen met wapens voor de deur, je krijgt maanden achter elkaar je geld niet én jouw leidinggevende spuugt het ene na het andere dreigement over de werkvloer. Sympathiek toch? Dit is nog een beknopte samenvatting van wat de tientallen medewerkers van callcenter Sales Performers op regelmatige basis voor de kiezen krijgen. En dan vraag je je af; waarom werk je hier dan? Nou, omdat er krankzinnig veel geld te verdienen is. Tenminste, áls je uitbetaald krijgt. Want dat gebeurt met zeer grote regelmaat niet, zo blijkt uit klachten in onze mailbox. Heel, heel, heel veel redenen om even op zoek te gaan naar de mensen die verantwoordelijk zijn bij deze hartverwarmende onderneming en de centjes van onze gedupeerde terug te halen.

Wil je aangifte doen? Of boos over iets anders? Wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Volg ons ook op Instagram:
http://www.instagram.com/boosbnnvara
http://instagram.com/debroervanroos
http://instagram.com/marijederoode

source

27 gedachten over “SALES PERFORMERS: WAPENS, PERSONEEL OPSLUITEN EN GEEN LOON | BOOS S07E07”

 1. Beetje raar verhaal je bent zzp je administratie moet je bijhouden kvk regel je als eerste voor dat je begint zzp blijkbaar weet je niet wat eigen onderneming is en verder als het op werk zo aan toe gaat ga je daar toch niet werken waarom ben je daar gebleven je verhaal rommeld van alle kanten.

 2. Bedebk ook even hoe dat soort 'werkgevers' een gevaar voor het bredere publiek creëren, want als er mensne met mentale issues daar zo schrijnend hard onde rdruk gezet worden, terwijl ze gewoon alle gegevens van de klanten voor zich hebben, is de kans aanwezig dat iemand verhaal gaat halen bij die klant die 'nee' durfde te zeggen..
  want slachtoffers keren zich onder zulke druk helaas eerder tegen mede slachtoffers dan tegen de misbruikers.

  De bredere schade in de maatschappij die zulke zieke lui aanrichten (dat bedrijf, dus, niet hun werknemers) is zoveel erger dan alleen de gederfde inkomsten. denk ook aan de bak stress die zulke werknemers mee naar huis nemen, in hun relatie, naar hun kinderen of ouders toe, die aggressie in het verkeer onstaat niet zomaart omdat iemand zich verslaapt, daar gaat een heel traject aan vooraf.

  en onderschat ook niet het verbale en fianciële misbruik bij klange na niet het enige geweld is dat zulke mennekes gewend zijn om zich heen te verspreiden, ook seksueel geweld kun je gerust tot dat rijtje rekenen, want vrijwillig wil niemand dat tuig aanraken, maar hun sneue egootjes hebben vreselijk lange tenen en je ziet elke keer hoe ze reageren op tegenwerking, een hard 'nee' is voor hun een oorlogsverklaring.

  in deze moet ik dan ook nog even onderstrepen hoe dicht dat soort 'sales'-bedrijfjes verweven zijn met de drugscriminaliteit.. want hun gedrag en hun werkwijze is exact eender, of ze nu poeder, mensen, gestolen autos of andere sales verhandelen, dát zijn voor hun onbelangrijke details.

  Dus let op dat je kinderen niet via louche vakantiebaantjes in die industrie rollen.

 3. Zoveel mazen en meel in de mond .. pff .. wegwezen .. vertrouw je gevoel .. ga weg zoek mensen die netjes zijn .. die bestaan en die hebben je nodig !! Win win situatie …

 4. Jalals bedrijf nokken jullie schenden zeker weten méér dan jullie werknemers.
  Hoe kinderachtig kan je zijn. Achterdochtig achterschuilend geblokkeerd gedrag, guillotine bedrijfsleven, als het waar is' mag interne zaken dat wel is onder de loep nemen.

 5. Ik heb hier zelf ook gewerkt, allemaal oplichters. Ik werd beschuldigd van allerlei dingen. Je werd streng behandelt en uitbetalingen kreeg je niet . Ze leerde ons hoe wij ouderen konden bestelen

  Als het aan mij lag , sluit hun bedrijf

 6. Allemaal verschrikkelijk bruut, maar Uiteindelijk heeft ze natuurlijk zelf ook wel al die kutcontractjes bij klanten aangesmeerd. Jammer dat ze daar dan geen spijt van heeft.

Reacties zijn gesloten.