Spantent Verhuur (tot 300 personen) – VDB VERHUURVDB, het adres voor Spantent Verhuur van sfeervolle 10-hoekige feesttent met capaciteit tot 300 personen.

Bij elk tuinfeest hoort natuurlijk een feesttent. Je kan ervoor kiezen om meerdere, kleine spantenten te huren. Echter kost het vaak meer om kleinere tenten te huren, is het veel werk om alles op te zetten en nog belangrijker, de sfeer is met kleinere tenten vaak minder gezellig. Een andere suggestie is om de 10-hoekige spantent te huren.

Sfeer in de 10-hoekige spantent

Wat bij elk feest belangrijk is – of het nou gaat om een tuinfeest, een trouwerij, een buurtfeest of een ander evenement – is de sfeer. De sfeer maakt of breekt het feest. De 10-hoekige spantent is het ideale middel om een gezellige en knusse sfeer te creëren. Door de 10 hoeken heb je gelijk al een sfeervolle vulling die veel natuurlijker aandoet dan een rechthoekige tent. De dansvloer ontstaat vaak vanzelf in het midden, aan de randen kunnen (sta)tafels worden geplaatst. Bij een 10-hoekige spantent krijg je knusse en warme sfeer.

Benieuwd naar beschikbaarheid en prijzen? Kijk dan gerust eens op de website: https://vdb-verhuur.com/spantent-verhuur/

source