STICHTING AED BEHEER NEDERLAND: OVER DE LEVENSGEVAARLIJKE AED’S VAN GEERT KOLLEN | BOOS S08E12Elke dag krijgen 40 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. De overlevingskans is het grootst als iemand binnen 6 minuten reanimeert en een AED aansluit. Daarom komen er steeds meer particuliere AED’s in Nederland die door burgerhulpverleners gebruikt kunnen worden.

Stichting AED Beheer Nederland van Geert Kollen is een partij die AED’s verkoopt. Maar: Geert onderhoudt zijn AED’s niet goed, en soms werken de AED’s zelfs helemaal niet. Na de verkoop is hij bovendien slecht te bereiken en komt hij vaak niet meer langs bij zijn klanten. Hij heeft hiervoor allemaal bijzondere redenen, zoals dat hij meermaals in het ziekenhuis lag of dat zijn vrouw van de trap was afgevallen. Maar in de tussentijd blijven zijn slechte AED’s wel aan de muur hangen en lopen mensen hierdoor mogelijk grote risico’s. Tijd om Geert eens aan zijn mouw te trekken.

Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Hier vind je onze website:
https://npo3.nl/boos

Volg ons ook op Instagram:
http://www.instagram.com/boosbnnvara
http://instagram.com/debroervanroos
http://instagram.com/marijederoode

source

36 gedachten over “STICHTING AED BEHEER NEDERLAND: OVER DE LEVENSGEVAARLIJKE AED’S VAN GEERT KOLLEN | BOOS S08E12”

  1. Sinds maart 2023 bestaat 'STICHTING AED BEHEER NEDERLAND' niet meer en heet het nu 'Aed Beheer De Twaalf Provincies' met dezelfde heer Geert Kollen aan het roer als algemeen directeur.

  2. Deze man mogen ze best wel eens komen bedreigen thuis. Verder zegt het ook wel iets over de mensen/organisaties die met dit soort apparaten voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

  3. * Doet aan de gehele wapenrusting Gods, opdat gij kunt staan tegen de listige omleidingen des duivels. Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht. (Ephesians 6:11-12)

    * De nacht is voorbijgegaan, en de dag is nabij gekomen. Laat ons dan afleggen de werken der duisternis, en aandoen de wapenen des lichts. (Romans 13:12)

  4. Hennie de vrolijke noot.
    Ik heb jarenlang BHV gedaan. Een AED kan levensreddend zijn. Schandalig dat deze man AED’s verkoopt die niet goed zijn. Dat is levensgevaarlijk!
    Dat hij hiermee weg komt is verbazend?!

Reacties zijn gesloten.