Stop deze 3 dingen in je koffer voor een onvergetelijke vakantie

[ad_1]

Na donkere en natte maanden lijkt de tijd van zon en warmte weer langzaam zijn intrede te doen. Er worden volop vakanties geboekt en plannen gemaakt. De voorpret is soms bijna nog groter dan het daadwerkelijke genot, al kun je dat laatste wel weer enorm verhogen met de aankoop van een aantal zaken. Wanneer je deze in je koffer stopt weet je zeker dat je een heerlijke tijd tegemoet gaat én dat de herinneringen blijvend zullen zijn. Welke dingen een prominente plek op jouw inpaklijst verdienen? Lees snel verder.

Beste herinneringen

Op vakantie af en toe je smartphone even wegleggen en genieten van het moment is een goed idee, maar de mooiste momenten vastleggen op prachtige foto’s en filmpjes is minstens zo’n goed idee. Dit wil je natuurlijk dan wel doen met het beste van het beste wat er op dit moment op de markt is. Waar het gaat om smartphones is de iPhone 14 van BEN aanschaffen dan ook een investering in je vakantie. Niet alleen de camera van deze laatste release van Apple is van waanzinnige kwaliteit, ook de batterijduur is zeer verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Iets wat weer een powerbank in je koffer scheelt!

Ook wanneer je avontuurlijk bent aangelegd is dit de juiste telefoon voor jou. De satelliet functie zorgt ervoor dat je zelfs bereikbaar bent wanneer je telefoon (normaal) geen bereik heeft. Een innovatie die een extra dosis veiligheid biedt. En hadden we al gezegd dat hij ook nog eens in hele stijlvolle kleuren verkrijgbaar is? Daarmee is deze telefoon niet alleen geschikt om foto’s mee te maken, maar ook om zelf mee op de foto te gaan.

Nooit meer zoeken

Iets wat vandaag de dag écht niet meer mag ontbreken wanneer jij op vliegvakantie gaat is een tracker in of aan je koffer. Deze zorgt er namelijk voor dat de koffer altijd terug te vinden is, ook wanneer hij door de bagageafhandeling in het verkeerde vliegtuig is gestopt. Dat laatste komt helaas nog wel eens voor. Een tracker gaat dit niet voorkomen, maar kan er wel voor zorgen dat hij terug te vinden is. Sluit ook altijd een reisverzekering af, die vergoed de aankopen die je op de bestemming moet doen om toch fijn de eerste dagen door te komen (lees; shoppen op kosten van verzekering!) en dan komt je koffer vanzelf weer terug.

Kilo knallers

Dat ene shirtje en dat badpak maken qua ruimte en gewicht niet het verschil in je koffer. Wat dat wel maakt? Boeken! Toch is leesvoer onmisbaar op reis. Om mee te doen met de travel light hype (geen bagage inchecken) is het aan te raden te investeren in een e-reader of in een mogelijkheid om boeken te luisteren. Dit gaat je kilo’s schelen qua bagage, maar daarnaast wel oneindig veel boeken opleveren. De laatste generatie doet niet meer onder voor het leesgemak van een boek, dus geen last van weerkaatsend licht en gewoon waterdicht.

Kortom, start vandaag nog met de vakantievoorpret met de investering in deze drie zaken. Zaken die je reis eenvoudiger en aangenamer maken, maar die ook na de vakantie nog het nodige plezier opleveren!

[ad_2]

https://www.trending.nl/travel/stop-deze-3-dingen-in-je-koffer-voor-een-onvergetelijke-vakantie/