Vastgoed Beleggen (kosten die niemand je vertelt)Ontvang vandaag 10% korting op de Real Estate Community: https://lotgenotenpodcast.nl/shouxinwu

Shou Xin Wu is mede-eigenaar van Real Estate Masterclass en heeft zelf 10+ vastgoedpanden in zijn beheer. Je ontdekt hoe Shou Xin Wu zelf aan deze vastgoedpanden is gekomen, waar je op moet letten als je een pand koopt en hoe je zonder geld een pand kan kopen. Ontdek het in aflevering 102 van de Lotgenoten Podcast.

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY: https://t.me/+BAuvMp5ZJ9FmNDdk

VOLG ONS OP:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lotgenotenpodcast/
TIKTOK: https://www.tiktok.com/@delotgenotenpodcast

LUISTER / KIJK OP:
YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/delotgenotenpodcast
ITUNES: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/lotgenoten/id1495089454

source

13 gedachten over “Vastgoed Beleggen (kosten die niemand je vertelt)”

 1. Shou Xin je blijft maar onzin en leugens verkondigen alleen maar om cursussen te kunnen verkopen en de markt te verzieken. Politiek die dit aangrijpt om echte investeerders kaal te plukken. Stop met deze onzin verhalen.

 2. hahaha maat vraag is gebaseerd op, arbeidsmarkt, rente en liquiditeit van hypotheekverstrekkers. Deze gap heeft letterlijk bijna de top van de markt gekocht en dat ook x5-x10 gelevareged. Sorry maar ik zou zijn advies toch echt met een korrel zout nemen.

 3. Ik stoor me eerlijk gezegs nogal aan veel van die 'motivational' kanalen waar je tegenwoordig werkelijk mee wordt doodgegooid. Er wordt veel te makkelijk geproken over deze vorm van beleggen en er wordt voorbijgegaan aan de mogelijke tegenslagen die je kunt hebben en je hoort nergens hoe je jezelf daartegen in kunt dekken. Ook hoor ik werkelijk geen enkel 'motivational' kanaal over de geluksfactor die je nodig hebt, die ook bij deze vorm van ondernemen komt kijken.

 4. Mafkees als de prijzen 30%-40% zakken, dan zal de bank je opbellen om geld bij te storten want je vastgoed is minder waard geworden tov de hypotheek die je erop hebt gezet, leg dat dan ook uit aan deze 2 naieve jongens

 5. Oude Wajong (aangevraagd en gekregen vóór 1 januari 2010);
  Wajong 2010 (aangevraagd en gekregen tussen 1 januari 2010 en 1 januari 2015);
  Wajong 2015 (aangevraagd en gekregen op of na 1 januari 2015)

  : u krijgt alleen Wajong 2015 als u nu en de toekomst geen arbeidsvermogen heeft.

Reacties zijn gesloten.