Verhuur feestmateriaal Luik – Le MascaronLe Mascaron te Luik is uw expert in de verhuur van materiaal, vaatwerk, glazen en bestekken voor banketten en feesten.

Profiteer van onze ervaring. Wij verhuren al het materiaal dat u nodig heeft, zoals vaatwerk, glazen, bestekken voor banketten en feesten,…
Doe een beroep op ons voor de verhuur van vaatwerk, glazen en bestekken … Wij verhuren ook ronde en rechthoekige tafels en vouwtafels, naast verschillende soorten vouwstoelen uit PVC, stof, fluweel,…

Wij stellen al het nodige materiaal, uitrusting en accessoires tot uw beschikking, zoals tafelkleden, papieren of stoffen servetten, hoezen voor stoelen, statafels, maar ook ovens, koffiezetapparaten en snijders, zonder de feest- en receptietenten te vergeten.

Op zoek naar een expert in de verhuur van materiaal voor banketten en feesten? Op zoek naar vaatwerk, glazen en bestekken? Contacteer ons dan onmiddellijk! Bel of bezoek ons voor al uw vragen of voor vrijblijvende informatie. Wij staan tot uw dienst.

source