Verhuur Materiaal Evenementen, Eventshop, Decibel Events, Zwevegemhttp://decibel-events.be/nl/ms/ms/eventshopverhuur-dj-zwevegem-8550/ms-195269-p-3/?index=8d9b4c56c86cc7b76e7e4e9e1bbda461

Verhuur van materiaal voor evenementen

Een feest of ander evenement waarover mensen achteraf enthousiast blijven praten: daarvoor gaat iedereen toch? Ga in zee met een partner die al het juiste materiaal in huis heeft. Decibel Events in Zwevegem geeft u de perfecte voorzet, zodat u alleen nog moet binnenknikken. Wij verhuren materiaal voor evenementen, zodat een geslaagde organisatie een zekerheid is. Komt u de bestelling zelf ophalen, of leveren wij die ter plaatse? We bespreken samen de beste oplossing!

Licht, geluid, actie!

Wilt u een klankkast? Een discobar? Een heuse PA-installatie? Lichtmateriaal (zoals gekleurde of witte PAR-spots, moving heads)? Kortom, alles wat met klank, beeld of licht te maken heeft? Wij hebben het in huis! Bij Decibel Events vindt u ook de perfecte dj, artiest, karaoke-installatie voor uw feest. De juiste culinaire invulling? Een kids paradise voor de kinderen? Hostessen voor uw evenement? Alles voor uw workshop? Reken op ons! Ook voor de integrale inrichting van uw event — van meubilair over decoratie tot planten en tapijten — kunt u ons inschakelen.

Artikelen in het mandje

Decibel Events maakt het u heel gemakkelijk: u selecteert in onze online Eventshop het materiaal dat u nodig hebt, en plaatst het in het mandje. Zodat u meteen weet wat het kost. Akkoord met ons prijsvoorstel? In enkele klikken reserveert u de producten. Uiteraard geven wij u graag alle advies over onze installaties. Bel of mail ons, of vul het contactformulier in op onze website. Want wij hebben veel meer in huis dan wat u op de webshop vindt!

source