VLOG 21 | SIETSKE TERUG, BEZOEK UIT NEDERLAND | PORTUGAL | TRAVELMANYROADSSietske is eindelijk weer terug uit Nederland! Voor jullie heeft het niet lang geduurd misschien maar voor ons was 5,5 week best lang nadat we nu bijna een jaar samen in de camper wonen en elkaar elke dag zien. Door een prachtige samenwerking met het camperverhuurbedrijf: Portugal by Van https://portugalbyvan.com/ kunnen de zus van Sietske en Haar man 2,5 week met ons meereizen. We genieten van de luxe van verschillende campings en gaan naar een spectaculair waterpark. Geniet van deze vlog en tot snel! Als je vragen hebt over de locaties of hoe we bepaalde dingen doen schroom dan niet en stel ze.

info@travelmanyroads.com

Zoals je ziet en hoort hebben we in deze vlog een nieuwe intro gemaakt! met een nieuw intronummer. Het is een gedeelte uit het nummer Laatste minuut van Pjotr https://www.youtube.com/watch?v=p65hle1kzX0

Een aantal nummers onder deze video komen van het album: CLEAN YOUR ROOM van onze goede vrienden en medereizigers ANAE
Hun album kan je bestellen door het contactformulier in te vullen in de onderstaande link:

CONTACT

We zouden het leuk vinden als je je abonneert op ons kanaal, zo weten wij dat jij het leuk vindt en dat is voor ons een reden om te blijven vloggen! 🙂 Naast dat is het altijd een verrassing wanneer we genoeg stroom en internet hebben om de video te uploaden, door je te abonneren krijg je altijd een melding als er een nieuwe video online staat, super handig toch?!:P

Volg onze dagelijkse updates via:
Instagram – https://www.instagram.com/travelmanyroads/

Travelmanyroads in de media:

Artikel EO BEAM:
https://beam.eo.nl/artikel/2018/04/ik-heb-ontdekt-dat-alles-wat-ik-bezit-van-god-is/

Engelstalig tijdschrift over alternatief leven:
https://www.stokedeversince.com/shop/the-rolling-home-journal-issue-four

Aflevering 2 Vantastic – https://www.youtube.com/watch?v=PDnr55fDhsg

RTL nieuws – https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/jonge-backpackers-stappen-over-op-de-camper

source

13 gedachten over “VLOG 21 | SIETSKE TERUG, BEZOEK UIT NEDERLAND | PORTUGAL | TRAVELMANYROADS”

  1. Wat weer een super mooie video! Fijn dat Sietske weer terug is, zodat jullie weer lekker samen van alles kunnen genieten en van elkaar. Een dikke knuffel voor Ferry … 🐶 Echt een schatje!

  2. Gezellig, spontaan en heel veel herinneringen aan mijn eigen reizen. Het is alsof ik met jullie meereis. Heel mooi in beeld gebracht. Ik kijk uit naar de volgende vlog’s.

Reacties zijn gesloten.