Zo ziet Jennifer Lopez eruit zonder make-up

[ad_1]

Zangeres en actrice Jennifer Lopez wordt beschouwd als een van de mooiste vrouwen ter wereld. Ze is inmiddels 53 jaar, maar als we op haar socials kijken dan ziet ze er nog steeds adembenemend uit. Ook op de rode loper lijkt de latina geen dag ouder te worden. Wat is haar geheim? Is ze een vampier? Nee hoor, zoals bij veel Hollywoodsterren het geval is, beschikken ze over genoeg geld om de beste visagisten en de duurste make-up te betalen.

Jenny from the block

We kunnen met recht vaststellen dat de Latijns-Amerikaanse artieste nog steeds een gouden stem heeft bewees ze nog eens toen ze samen met hitzangeres Shakira op het podium stond tijdens de Super Bowl in 2020. Ze zag er ook fantastisch uit. Jennifer zorgt goed voor zichzelf, en traint regelmatig in de sportschool om haar figuur in-shape te houden, ze heeft een lichaam waar veel andere vrouwen van 53 jaar een moord voor zouden doen.

Jennifer Lopez draait al decennialang mee aan de top van de internationale muziekindustrie, en weet nog steeds volle zalen te trekken. Ze is ook als actrice een getalenteerde dame, want ook de films waar ze in speelt zijn absolute kaskrakers. Op liefdesgebied ging het de afgelopen jaren wat turbulenter, maar naar verluidt heeft ze het nog steeds erg gezellig met acteur Ben Affleck, waarmee ze eerder een relatie heeft gehad.

Jennifer Lopez zonder make-up

Dat de tand des tijds niemand spaart, kunnen we soms zien aan foto’s van paparazzi die beroemdheden op de gevoelige plaat vast weten te leggen terwijl ze zonder make-up, en in een sportbroek het huisvuil buiten de deur zetten. In het geval van Jennifer Lopez gaat het om een video op Instagram waarop ze haar huid aan het voorbereiden is voor een smeerseltje van haar beautymerk JLo Beauty.

We zien de actrice niet vaak zonder make-up voor een camera verschijnen, dus enige verbazing viel ons ten deel toen we de 53-jarige Lopez zonder eyeliner en lipstick voor de camera zagen verschijnen. Op de onderstaande beelden zien we de latina in haar puurste vorm, en laten we wel wezen: ook zonder make-up ziet ze er nog steeds uit om door een ringetje te halen. Deze dame mag zichzelf met recht een eeuwige beauty noemen.

[ad_2]

https://www.trending.nl/entertainment/jennifer-lopez-zonder-make-up/